Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2009

Oλυμπιακός: Ποιές οι εισηγήσεις του Κετσπάγια, ποιά ονόματα είναι στη λίστα !

Συγκεκριμένες ήταν οι εισηγήσεις που έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια στη χθεσινή συνεδρίαση με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ με πέντε ποδοσφαιριστές. Έναν για την άμυνα, έναν για τη μεσαία γραμμή, έναν για αριστερό εξτρέμ και δύο για την επίθεση.

Μέλμπεργκ και Ντράγκο


Όσον αφορά την άμυνα, ο Γεωργιανός τεχνικός θέλει την απόκτηση ενός έμπειρου αμυντικού. Ο Μέλμπεργκ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και στη συνέχεια ακολουθεί ο Νταγκουτίνοβιτς. Όποιος και να αποκτηθεί, βέβαια, ο Τιμούρ θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος αφού θεωρεί ότι με την ποιότητα των παραπάνω παικτών μπορεί να χτίσει την άμυνα του νέου Ολυμπιακού.




O Mέλμπεργκ εν δράση



O Nτράγκο εν δράση






Τετέι και Μαρέσκα

Για τη μεσαία γραμμή, ο Κετσπάγια ψάχνει τον ιδανικό παρτενέρ του Ντούντου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» εξέφρασε θετική γνώμη για τον Τετέι, για τον οποίο ο Νινιάδης έχει ανάψει το «πράσινο» φως εδώ και πολύ καιρό. Στα υπόψη βρίσκεται πάντα και ο Μαρέσκα της Σεβίλλης, που έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε την περίπτωση του Κλέμπερ Σαντάνα, ενός παίκτη που τα δικαιώματα έχει ο Φίχερ.

O Tετέι εν δράση




O Μαρέσκα εν δράση





Για αριστερά

Φυσικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού ψάχνει και για έναν παίκτη που θα παίζει αριστερά στη μεσαία γραμμή. Αν δεν μείνει ο Λέτο, για τον οποίο συμφωνήθηκε να μην δαπανηθεί ποσό άνω των 4 εκ. ευρώ -γιατί με αυτά τα λεφτά μπορεί να βρεθεί καλύτερος-, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να βρουν μια καλή περίπτωση ισάξια του Γκαλέτι που παίζει δεξιά. Μάρκ Γκονζάλες, Αράνγκο και Αντρέ Σάντος υπάρχουν στη λίστα και σε περίοπτη θέση.

Ματ και άλλος...


Στην επίθεση ο Τιμούρ θέλει διπλή ενίσχυση. Από τη μία επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Ματ Ντάρμπισιρ και από την άλλη αν δεν προχωρήσει του Μπομπό, την απόκτηση ενός φορ με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Βραζιλιάνο φορ της Μπεσίκτας. Τα ονόματα των Εντού της Μπέτις και Πάντελιτς Χέρτα βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο, χθες στο τραπέζι έπεσαν και ονόματα που δεν διέρρευσαν.

O Πάντελιτς εν δράση




O Eντού εν δράση





Πάλι για Τουντσάι

Εν τω μεταξύ, όπως και πριν από δύο χρόνια, ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει πάλι την περίπτωση του Τουντσάι! Ο Τούρκος άσος, που αποτελούσε διακαή πόθο του Σωκράτη Κόκκαλη, φεύγει από την Μίντλεσμπρο, με την οποία έχει δύο γεμάτες και σχετικά καλές σεζόν (67 συμ, 15 γκολ). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα υπόψη τον 27χρονο άσο και δεν αποκλείεται να ασχοληθούν πιο ζεστά στην πορεία με την περίπτωσή του.

O Τουντσάι εν δράση



Δεν υπάρχουν σχόλια: