Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2009

AEK: Βλέπει Οντόνκορ !

Στην αντεπίθεση για την υπέρβαση στις μεταγραφές προσπαθoύν να πετύχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να κριθεί η υπόθεση του Γιούρκα Σεϊταρίδη, σχετικά με την μετακίνησή του στην Ενωση, ενώ νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για την περίπτωση του Νταβίντ Οντόνκορ.

Ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου από την Μπέτις και η ΑΕΚ συμπεριελαμβάνεται στους υποψήφιους μνηστήρες ώστε να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Ο Γερμανός (από Γκανέζο πατέρα) αγωνίζεται στα ισπανικά γήπεδα από το 2006, (έχοντας 40 συμμετοχές και μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό του) κυρίως ως δεξί εξτρέμ. Παράλληλα αντιμετώπισε και ιατρικά προβλήματα στο παρελθόν, ενώ στη διάρκεια της προηγούμενης περιόδου υποβλήθηκε σε τρίτη εγχείρηση μέσα σε ισάριθμα χρόνια.

«Είμαι τρία χρόνια στην Μπέτις και δεν προσαρμόστηκα όπως θα ήθελα. Ξέρω ότι ο Λοπέρα με πίστευε και νιώθω άσχημα που δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του» , είπε ο Οντόνκορ για τη διαφαινόμενη αποχώρησή του από την Μπέτις. Για τον 25χρονο παίκτη, επίσης, ενδιαφέρονται η Μπλάκμπερν, η Γουέστ Χαμ, η Μπεσίκτας, η Γουλβς και η Γαλατά Σαράι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: