Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2009

Ρεάλ Μαδρίτης: Έκλεισε και Μπενζεμά !

Μία μέρα μετά την επίσημη παρουσίαση του Κακά μπροστά σε 40.000 κόσμο και πέντε πριν από αυτήν του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε ένα ακόμα "δώρο" στους φίλους των "μερένγκες", αυτή τη φορά με τον Καρίμ Μπενζεμά!

Όπως αποκάλυψε η ισπανική "Marca" μέσα από την ιστοσελίδα της, η Ρεάλ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Λιόν για την απόκτηση του 21χρονου Γάλλου φορ έναντι του ποσού των 35.000.000 ευρώ, με τον χαρισματικό στράικερ να γίνεται ουσιαστικά το τέταρτο κατά σειρά απόκτημά της μετά από τους Κακά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ραούλ Αλμπιόλ.

Η απαίτηση του προέδρου των "λιονέ" Ζαν-Μισέλ Ολά για ένα ποσό της τάξης των 40.000.000 ευρώ είχαν φέρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς στιγμήν πιο κοντά στον παίκτη, με τη Ρεάλ να προσφέρει αρχικά μόνο 32.000.000 ευρώ, όμως τελικά ο Πέρεθ κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση που έγινε αποδεκτή.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του θα γίνει μέσα στις προσεχείς ημέρες, με την άφιξή του στη Μαδρίτη να "κλείνει" ουσιαστικά την πόρτα στον Νταβίντ Βίγια της Βαλένθια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: