Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2009

Ολυμπιακός: Ανοιχτή «πόρτα» για Μαρινάκη

Σε εξαιρετικό κλίμα έγινε την Πέμπτη (2/7) η συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (οι διαδικασίες ξεκινούν στις 15 Ιουλίου).

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει ότι: "Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Πρόεδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Σ. Κόκκαλη και του Εφοπλιστή, κ. Β. Μαρινάκη με αντικείμενο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η συζήτηση, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και οι δύο πλευρές συμφώνησαν όπως πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση τις προσεχείς ημέρες, ώστε να συζητηθούν περαιτέρω θέματα που σχετίζονται άμεσα με το όλο εγχείρημα".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσφέρει περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ για το 40%, με οψιόν αγοράς όλων των μετοχών μετά από 3 χρόνια.

Στις συζητήσεις δεν τέθηκε θέμα "Καραϊσκάκη", κάτι που πρόκειται να γίνει στις επόμενες συζητήσεις μεταξύ των δύο ανδρών. Παρόντες στην συνάντηση ήταν και οι Σωκράτης Κομινάκης, Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ.

«Συμφώνησε με Κάλστρομ»!

Την εντολή να μην προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Μαρκ Γκονζάλες και του Κιμ Κάλστρομ έδωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης, αφού βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να δει πού θα πάει το θέμα της αύξησης και ανάλογα να προγραμματίσει τις κινήσεις του. Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακου είναι να πάρουν τους παίκτες στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας της Λιόν (σ.σ.: «Progres»), οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Κιμ Κάλστρομ για τριετές συμβόλαιο στα δύο εκατ. ευρώ! Ωστόσο, το παραπάνω ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνεται από τους «ερυθρόλευκους», ενώ υπενθυμίζεται ότι υπάρχει η πληροφορία από την Ισπανία ότι η ελληνική ομάδα έχει δώσει τα χέρια και με τον Μαρκ Γκονζάλες.

* Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», το τελευταίο διάστημα αγγλική ομάδα έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φερνάντο Μπελούτσι. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο μάνατζερ του Αργεντινού, Πίνι Ζάχαβι, είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας για να τον πάει σε κάποια ομάδα της Premier League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: