Κυριακή, Ιουλίου 05, 2009

Έκλεισε στην Πόρτο ο Μπελούτσι

Ραγδαίες οι εξελίξεις με Φερνάντο Μπελούτσι που τελικά οδεύει προς το λιμάνι του Οπόρτο και την Πόρτο.

Ο Αργεντινός ήταν δεδομένο ότι δεν βρισκόταν στην πτήση που μετέφερε τους "ερυθρόλευκους" από την Αυστρία με προορισμό την Ελλάδα αλλά σε άλλη που κατευθυνόταν στην Ισπανία.

Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί αργά το απόγευμα ήθελε τον βραχύσωμο άσο να βρίσκεται στο στόχαστρο της Βιγιαρεάλ του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις ήρθαν για να επιβεβαιώσουν το αρχικό ρεπορτάζ (σ.σ. σχετικά με τον προορισμό) και να ανατρέψουν τα δεδομένα όσον αφορά το σύλλογο που θα συνεχίσει την καριέρα του. Αυτός δεν είναι άλλος από την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Πόρτο.

Ο πρώην αρχηγός της Ρίβερ Πλέιτ μετέβη στην Ισπανία μαζί με τον Ραούλ Μπράοβο προκειμένου να συναντήσει τον μάνατζέρ του Πίνι Ζάχαβι και να διευθετήσει μαζί του τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός θα λάβει 4.5 εκατομμύρια ευρώ από τους δράκους για το 50%, ποσοστό που διατηρούν οι ερυθρόλευκοι _ ποσό που ικανοποιεί τη διοίκηση που είχε ξοδέψει τον Ιανουάριο του 2008 περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ_καθώς το υπόλοιπο 50% ανήκει στον Ισραηλινό εκπρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: