Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2009

Ο Ολυμπιακός στην ελίτ της Ευρώπης!

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, πρότεινε τη δημιουργία μίας κλειστής ευρωπαϊκής Λίγκας, στην οποία θα δώσει το "παρών" μόνο μία ελληνική ομάδα: ο Ολυμπιακός!
Ο νέος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, που σαρώνει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, μίλησε στον ισπανικό Τύπο και πρότεινε τη δημιουργία μίας κλειστής ευρωπαϊκής Λίγκας.

"Πρέπει να συμφωνήσουμε σε μία νέα ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα, που θα εγγυάται ότι οι κορυφαίες ομάδες της ηπείρου θα παίζουν συνεχώς με τους κορυφαίους. Κάτι, που τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ δε γίνεται", υποστήριξε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, προειδοποιώντας πως θα προτείνει να γίνει αποχή των ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν η ΟΥΕΦΑ και ο πρόεδρός της, Μισέλ Πλατινί, αρνηθεί να συζητήσει αυτήν την πρόταση.

Σύμφωνα με τους "Times", μάλιστα, η Σούπερ Λίγκα που έχει στο μυαλό του ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποτελείται από 16 ομάδες, μέσα στις οποίες βρίσκεται και μία ελληνική: ο Ολυμπιακός!

Οι υπόλοιπες 15 είναι οι: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου, Λιόν, Σέλτικ και Ρέιντζερς.

redplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: