Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2009

Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν τα παζάρια για Μαρέσκα, ποιοί οι υποψήφιοι για την επίθεση !

Μετά το ναυάγιο με τον Κιμ Κάλστρομ οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν κατ’ αποκλειστικότητα την προσοχή τους στον Ιταλό χαφ, Μαρέσκα έχοντας ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με Σεβίλλη και παίκτη!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις τόσο με τους Ανδαλούσιους όσο και με τον ίδιο τον παίκτη, διαπιστώνοντας ότι υπάρχει διάθεση για συνεργασία. Η διοίκηση της Σεβίλλης ζητάει περίπου δύο εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Μαρέσκα, την ώρα που ο Ολυμπιακός φέρεται να ξεκινάει από το ένα εκ την προσφορά του.

Οι Ισπανοί δεν είναι αρνητικοί στο να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, από τη στιγμή που ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τον Μαρέσκα ως βασική του επιλογή, ενώ και οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να φτάσουν μέχρι το 1,5 εκ. ευρώ, ποσό στο οποίο αναμένεται, εκτός απροόπτου, να προκύψει συμφωνία.

Διαφορά στο οικονομικό υπάρχει και με τον παίκτη, όχι όμως ικανή να χαλάσει τη συμφωνία. Ο Μαρέσκα αμείβεται με 1,2 εκ. ευρώ το χρόνο στη Σεβίλλη, για να έρθει όμως στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό φέρεται να ζητά 1,8! Οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να του δώσουν μέχρι 1,5 εκ. το χρόνο, μια πρόταση που δύσκολα θα αρνηθεί ο Ιταλός μέσος. Δεν αποκλείεται, εξάλλου, να μπουν και κάποια μπόνους επίτευξης στόχων (όπως στην περίπτωση του Μέλμπεργκ), ώστε να δελεάσουν τον παίκτη να έρθει στη χώρα μας. Τέλος, σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο παίκτης δεν είναι αρνητικός να έρθει στην Ελλάδα.

Δεν βιάζονται για επιθετικό
....

Στον Ολυμπιακός δείχνουν ότι το θέμα του επιθετικού δεν φαίνεται να τους «καίει», και όπως όλα δείχνουν αν γίνει κάποια κίνηση θα γίνει τον Άυγουστο. Πρώτος στόχος φέρεται να είναι ο Άλντιντορ της Βιγιαρεάλ όπου θα στοιχίσει ούτε λίγο ούτε πολύ κοντά στα δύο εκ. ευρώ (ο δανεισμός μαζί με το συμβόλαιό του). Στη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχουν και άλλοι επιθετικοί που μπορεί να απασχολήσουν. Μοριέντες και Εντού είναι δύο από αυτούς, παρότι το τελευταίο διάστημα φαίνεται να χάνουν έδαφος αμφότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: