Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2009

Πατέρας: "Τέλος οι μεταγραφές"

Αναλυτικά τι ειπώθηκε:

Για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ

"Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας μεγάλος διάολος. Αν με ρωτάτε τι θα ήθελα, αυτό θα ήταν η πιο εύκολη από τις ομάδες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε".

Για τις μεταγραφές:

"Απ’ ότι φαίνεται έχουν τελειώσει οι μεταγραφές. Είπαμε φέτος, να πάρει και μερικούς ο Ολυμπιακός…".

Για τη μεταγραφολογία περί δεξιού μπακ:

"Γιατί δεν είμαστε πλήρεις; Ο Μουν είναι σπουδαίος παίκτης και γι’ αυτό το λόγο τον κρατήσαμε. Μας έκαναν πρόταση ύψους 1,6 εκατ. ευρώ και δεν τον πουλήσαμε, γιατί τον πιστεύουμε. Να μην τον απαξιώνουμε. Άλλωστε ο προπονητής έχει και άλλες εναλλακτικές λύσεις γι’ αυτή τη θέση".

Για την παρουσία του στο Κιτζμπίχελ:

"Ήρθα μέσω Σάλτσμπουργκ μαζί με δύο φίλους μου, για να δω από κοντά την ομάδα που χτίζουμε και τους παικταράδες μας. Πως τους βλέπετε; Να βάλετε όλοι από ένα μπλε ματάκι για να μην τους ματιάσετε… Κοιτάξτε ομάδα, κοιτάξτε ρόστερ. Είναι απόλαυση. Το οικογενειακό διπλό δείχνει πολλά. Έχουμε δυο ισάξιες ενδεκάδες και αυτό είναι σημαντικό".

Για το πρωτάθλημα:

"Θα το πάρουμε. Γιατί όχι; Άλλωστε από τη στιγμή που δεν υπάρχει Ψυχομάνης και Γκαγκάτσης… Έχουμε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο".

Για τις νέες εμφανίσεις:

"Κάντε λίγο υπομονή και θα τις δείτε. Οι φετινές μας εμφανίσεις θα είναι η πράσινη, η άσπρη ως δεύτερη και μια μαύρη που είναι πολύ εντυπωσιακή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: