Δευτέρα, Ιουλίου 27, 2009

Ολυμπιακός: Συμφώνησε με Ίντερ για Μαντσίνι αλλά είναι αρνητικός ο παίκτης !

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του Μαντσίνι με μορφή δανεισμού, οι "ερυθρόλευκοι" συμφώνησαν αρχικά με την Ίντερ αλλά ο Βραζιλιάνος δήλωσε αρνητικός να έρθει στην Ελλάδα.

Οι πρωταθλητής Ελλάδος ήρθαν αρχικά σε πλήρη συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο για τον δανεισμό του 29χρονου (1/8/80) μέσου με οψιόν αγοράς, αλλά ο Μαντσίνι τουλάχιστον σε πρώτη φάση, δήλωσε αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο τεχνικός διευθυντής των "νεαρατζούρι" Μάρκο Μπράνκα παραδέχτηκε στο Μιλάνο πως Ολυμπιακός και Ίντερ τα είχαν βρει σε όλα για την μετακίνηση του Βραζιλιάνου. Στον Πειραιά θεωρούν πως αν ο ποδοσφαιριστής είχε πει το "ναι" η απόκτηση του θα είχε ήδη ολοκληρωθεί!

Επιβεβαιώνουν για Ομπίνα


Στη βασική λίστα του Ολυμπιακού για φορ βρίσκεται ο Ομπίνα της Ίντερ, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" επιβεβαίωσαν πως τους ενδιαφέρει η περίπτωση του νιγηριανού.

Ο Ολυμπιακός έκανε επαφές με την Ίντερ για την απόκτηση του Ομπίνα με μορφή δανεισμού, αλλά ο διευθυντής των πρωταθλητών Ιταλίας τόνισε σε δηλώσεις του πως ναι μεν θέλουν να συνεργαστούν με τους "ερυθρόλευκους", ωστόσο δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη τους.

Σύμφωνα με τον Μπράνκα, την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη θα είναι σε θέση να γνωρίζει με ποια ομάδα προχώρησαν περισσότερο οι διαπραγματεύσεις και προς τα πού θα κατευθυνθεί ο νιγηριανός επιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: