Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2009

Τεν Κάτε: Στόχος το πρωτάθλημα !

Για την Ελβετία, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο κομμάτι της βασικής προετοιμασίας, αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Τεν Κάτε:

«Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν μπορούν να προσφέρουν ποιότητα. Όλοι ξέρουν ότι ο Κατσουράνης και ο Σισέ είναι παίκτες νικητές. Ο Λέτο στην περσινή του χρονιά δεν κατάφερε να δείξει αυτό που μπορεί για κάποιους λόγους, αλλά φέτος πιστεύουμε πως θα είναι καλύτερος», είπε. Όσο για την απόκτηση αμυντικού, ο Τεν Κάτε προσπάθησε να θολώσει τα νερά, λέγοντας πως «… οι εφημερίδες γράφουν διάφορα για να πουλάνε φύλλα» και πρόσθεσε: «… «Θα πάθετε πλάκα με τον Καντέ. Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Έχουμε και τον Βύντρα που πέρυσι ήταν ο καλύτερος αμυντικός μας».

Ο 55χρονος προπονητής θεωρεί πως φέτος δεν θα χρειαστεί να πειραματιστεί πολύ. «Είναι πλεονέκτημα που γνωρίζω τους παίκτες. Ξέρω τις αρετές και τις αδυναμίες τους και έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνω δοκιμές όπως πέρυσι», είπε και αναφερόμενος στο τι θα περιλαμβάνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, τόνισε: «Θα εστιάσουμε στη φυσική κατάσταση των παικτών και εν συνεχεία θα δουλέψουμε στην τακτική».

Παράλληλα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει κάποιον από τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες στα φιλικά της Ελβετίας. «Όχι, δεν θέλω να ρισκάρω για κάποιον τραυματισμό. Οι συγκεκριμένοι παίκτες βρίσκονται πολύ πιο πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους. Στην Αυστρία θα κάνουν ντεμπούτο».
Ο Χενκ Τεν Κάτε θα έχει υπό τις οδηγίες του στο Ιβερντόν τους: Λέτο, Κατσουράνη, Καντέ, Σισέ, Γκαλίνοβιτς, Τζόρβα, Μάτος, Σαριέγκι, Βύντρα, Καραγκούνη, Καρνέζη, Νίνη, Πετρόπουλο, Σαλπιγγίδη, Σπυρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Σιμάο, Ρουκάβινα, Γκάμπριελ, Μελίσση, Καπίνο, Μαχλελή, Σταμπολζίεφ και Παντίδο. Στην αποστολή είναι και ο Γκανέζος αμυντικός Μενσά, που θα αποκτηθεί και θα δοθεί δανεικός. Την Κυριακή θα μεταβεί στην Ελβετία και ο Μπράις Μουν. Στην Ελβετία δεν μεταβαίνουν οι: Ίβανσιτς, Κλέιτον, Μάντζιος, Λεοντίου, Ταμπάκης, Ραντοβάνοβιτς, Ντέιβιντ, Δημούτσος και Μάλαρτζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: