Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2009

ΑΕΚ: Εντός των ημερών θα υπάρξει συνάντηση με Γιούρκα !

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα συναντηθούν ο Νίκος Θανόπουλος και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα κάνει πρόταση στον παίκτη, με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ, αλλά και επιπλέον χρήματα ανάλογα με τις συμμετοχές του και τους τίτλους που ενδεχομένως θα κατακτήσει η ομάδα.

Ο παίκτης εξακολουθεί να προτιμά να αγωνιστεί στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Ιταλία, δεν είναι όμως αρνητικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην ΑΕΚ. Έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, όμως δεν τον ικανοποιούν.

Η «Ένωση» θα περιμένει λίγες μέρες την απάντηση του παίκτη, σε περίπτωση όμως που θα είναι αρνητική θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Αυτές είναι ο Πάμπλο Χέρες, που αποτελεί την πρώτη επιλογή και ο Λουτσιάνο Βέλα.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ συνεχίζει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Λεονάρντο, καθώς ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, φαίνεται τελευταία περισσότερο διαλλακτικός. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ΑΕΚ να κάνει νέα πρόταση στους «πράσινους», που υπολογίζεται στις 800.000 ευρώ.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, δεν απάντησε ούτε χθες στη νέα βελτιωμένη πρόταση που του έκανε η ΑΕΚ, για να υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο και η «Ένωση» δεν προτίθεται να του κάνει νέα προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: