Τρίτη, Ιουλίου 28, 2009

Oλυμπιακός: Πάτησε Μπρατισλάβα, colpo grosso για Κέιρισον !

Γύρω στις ς 12:35 ώρα Ελλάδας ο Ολυμπιακός πάτησε το πόδι του στην Σλοβακία, όπου την Τετάρτη το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην αποστολή για τη Σλοβακία:

Κόβατς, Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοβ.

Το πρόγραμμα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 20:30 (ώρα Ελλάδας) στο γήπεδο τέλεσης του αγώνα, ενώ ο Τιμούρ Κετσπάγια θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μισή ώρα νωρίτερα (20:00).

Χειρουργήθηκε ο «Τόρο»

Σε επιτυχημένη εγχείρηση αρθροσκόπησης υποβλήθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο διεθνής μπακ-χαφ εκτιμάται ότι θα απουσιάσει για 1,5 μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τα μεταγραφικά:

Μπάμ με Κέϊρίσον

Το colpo grosso με τον δανεισμό του Κεϊρίσον από την Μπαρτσελόνα προσπαθούν να πετύχουν στον Ολυμπιακό. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος στράικερ που είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και πέρυσι μετά από τα όσα είχε πει στους ανθρώπους της διοίκησης ο Ανδρέας Νινιάδης, υπέγραψε στην ομάδα της Βαρκελώνης όμως προορίζεται να δοθεί δανεικός από τους «μπλαουγκράνα». Ο Πέπε Γκουαρντιόλα γνωρίζει ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και προτιμά να παραχωρηθεί σε ομάδα που θα παίζει.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών πιστεύουν ότι υπάρχει πιθανότητα να ντυθεί ο Κεϊρίσον στα "ερυθρόλευκα", καθώς ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα έχει δηλώσει ότι θα ήταν καλό για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Παλμέιρας να δοθεί δανεικός και να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ακόμη στα συν, είναι και η παρουσία των Ντιόγκο, Ντουντού και Λεονάρντο στην ομάδα που ίσως παίξουν το ρόλο τους στην έλευση του συμπατριώτη τους.

Προτάθηκε ο Όσκαρ Σεράνο

Ο Όσκαρ Σεράνο προτάθηκε χθες στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για τη θέση του αριστερού χαφ. Ο 27χρονος άσος της Ρασίνγκ Σανταντέρ είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με εξαιρετικές σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι Πειραιώτες δίνουν πάντα προτεραιότητα στην περίπτωση του Μαρκ Γκονζάλες, αν το θέμα του δεν «προχωρήσει», όμως, είναι πολύ πιθανό ο Σεράνο να «αναρριχηθεί» στη σχετική λίστα.

Δημοσιέυματα για Γκερέιρο


Δημοσιευμάτων από την Πολωνία αναφέρουν από χθες ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκερέιρο από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Στο δημοσίευμα παρουσιάζονται και δηλώσεις επιβεβαίωσης του ενδιαφέροντος από τον Κόκκαλη. Ο Κόκκαλης ουδέποτε έκανε αυτές τις δηλώσεις αφού βρίσκεται στη Μύκονο.

Τι λένε στον Ολυμπιακό για Μαντσίνι και Ομπίνα...

«Είναι ένας παίκτης που μας έχει προταθεί και τον εξετάζουμε πολύ σοβαρά», λένε στο λιμάνι για τον 28χρονο ακραίο μέσο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να επανέλθουν, προκειμένου να πείσουν τον παίκτη να αλλάξει γνώμη και να δεχθεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τους «νερατζούρι» για τον δανεισμό του παίκτη.

«Έγινε η επαφή»


Την ίδια ώρα στην Ιταλία, επιμένουν ότι ο Βίκτορ Ομπίνα της Ιντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού. Οι δημοσιογράφοι της γείτονας χώρας θεωρούν, μάλιστα, δεδομένη τη μεταγραφή, επικαλούμενοι πηγές από τη διοίκηση των «νερατζούρι».

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ακόμη ότι χθες τελικά έγινε η νέα επαφή ανάμεσα στη διοίκηση της Ιντερ και τους «ερυθρολεύκους» για τον Ομπίνα και είχε θετικό αποτέλεσμα!

Από το λιμάνι δεν επιβεβαιώνουν τίποτα και απλά υποστηρίζουν ότι ο Νιγηριανός είναι ένας παίκτης που τους απασχολεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: