Τρίτη, Ιουλίου 21, 2009

Oλυμπιακός: "Φούλ" για Μπομπό

Αποφασισμένος να κινηθεί για την απόκτηση του Μπομπό εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, μία ημέρα μετά την είδηση ότι ο Ματ Ντάρμπισαϊρ χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δράσουν αστραπιαία για να ενισχύσουν τη γραμμή «κρούσης» τους, αφού πλέον δεν έχουν το παραμικρό χρονικό περιθώριο για καθυστερήσεις.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θέλει να γίνει παίκτης των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν σύμμαχο τον Χουάν Φίχερ και επιθυμούν να τελειώσουν τη μεταγραφή που έμεινε στη μέση πριν από ένα μήνα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προσφέρουν στην Μπεσίκτας 2,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 24χρονου άσου, έχοντας τη διαβεβαίωση του μάνατζέρ του πως το υπόλοιπο ποσό θα καλυφθεί από τον ίδιο.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή με την τουρκική ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Μπομπό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και, αν οι «αετοί» δεν τον παραχωρήσουν τώρα, μπορεί από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Το συγκεκριμένο γεγονός, σε συνδυασμό με την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, δίνουν στον Ολυμπιακό δύο πολύ δυνατά «χαρτιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: