Κυριακή, Αυγούστου 09, 2009

Φιλικό: Τότεναμ-Ολυμπιακός 3-0

Στο τελευταίο του φιλικό πριν την αναμέτρηση με την Σερίφ, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" από την Τότεναμ με 0-3. Οι ερυθρόλευκοι που παρατάχθηκαν με σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς και σύστημα 4-2-3-1 στάθηκαν αξιοπρεπώς μέχρι το 65' αλλά μετά κατέρρευσαν. Η αγγλική ομάδα είχε την υπεροχή καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά με την είσοδο των πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της ανέβασε ταχύτητα και οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της.

Στο 65' ο Παβλουτσένκο άνοιξε το σκορ και ακολούθησε ένα δεκάλεπτο... τρόμου, όπου Τσόρλουκα και Ντεφόε διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Απέναντι σ' έναν δυνατό αντίπαλο, που βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας, οι αδυναμίες του Ολυμπιακού βγήκαν στην επιφάνεια και τα συμπεράσματα του αγώνα θα πρέπει να αξιολογηθούν σοβαρά τόσο από τον Κετσπάγια όσο και από την διοίκηση, ώστε να γίνουν οι κινήσεις που θα φέρουν τους πρωταθλητές Ελλάδας στο επιθυμητό επίπεδο.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης (46' Πάρντο), Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντομί (77' Ραούλ Μπράβο), Ζεβλάκοφ (77' Πάντος), Κ. Παπαδόπουλος (Οσκαρ), Ντουντού (65' Γ. Παπαδόπουλος), Γκαλέτι (46' Ζαϊρί), Λεονάρντο (85 Σοϊλέδης), Μαρέσκα (55' Λεντέσμα), Ντιόγκο (55' Μήτρογλου)

Τότεναμ: Γκόμεζ, Εκοτό, Κινγκ, Νάουγκτον, Μπέντλεϊ, Χαντλστόουν, Ο' Χάρα, Ρόουζ, Κράουτς, Μπασόνγκ, Κιν
Στην επανάληψη έπαιξαν οι Λένον, Τσιμποντά, Ντεφόε, Παβλιουτσένκο, Τσόρνουκα, Μπόατενγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: