Τρίτη, Αυγούστου 25, 2009

Καλέντα: «Δεν έχω μιλήσει με Ολυμπιακό για Μαντσίνι»

Ο Ρομπέρτο Καλέντα, Ιταλός μάνατζερ του Μαντσίνι, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, διέψευσε πως ο ποδοσφαιριστής έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

«Γνωρίζω ότι ποδοσφαιριστής είναι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το τελευταίο διάστημα. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό και δεν έχω ενημερωθεί από την Ίντερ για την πιθανότητα μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στην ελληνική ομάδα».

«Είναι φυσικό να μιλήσουν δύο διοικήσεις μεταξύ τους. Φυσικά θα πρέπει να μιλήσουν και με τον ποδοσφαιριστή για τη διάθεσή του. Όμως σίγουρα θα με είχαν ενημερώσει ότι ζήτησαν τον παίκτη».

Όσο για τις προθέσεις του πρώην άσο της Ρόμα, ανέφερε: «Δεν έχει γίνει ποτέ καμία συζήτηση για την Ελλάδα. Ο Μαντσίνι είναι σημαντικός παίκτης, είχε προτάσεις από σημαντικές ομάδες της Ευρώπης και έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει στο Champions League».

Πάντως, ο Ρομπέρτο Καλέντα επιβεβαίωσε πως υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για τον επιθετικό της Ίντερ, Βίκτορ Ομπίνα. «Ήταν πραγματική η περίπτωση του Ομπίνα. Δεν είμαι ο ατζέντης του, αλλά είχα την άδεια από την ομάδα να του βρω μία ομάδα στην Ελλάδα. Υπήρξε κάτι, μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά το πράγμα τελείωσε εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: