Δευτέρα, Αυγούστου 17, 2009

Κετσπάγια:"Η Σέριφ είναι πιο έτοιμη"

H αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας με προορισμό την Μολδαβία και το Κισινάου, όπου θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (21:45, Μega) την Σέριφ στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Oι δηλώσεις του Κετσπάγια:

«Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να πετύχουμε σκορ πρόκρισης. Πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε κάτι ανάλογο με ότι κάναμε κόντρα στη Σλόβαν στην προηγούμενη φάση (σ.σ. νίκη με 2-0)», τόνισε ο Γεωργιανός τεχνικός που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δυναμικότητα της Σέριφ, τονίζοντας το εξής: «Πρόκειται για μια ποιοτική και γρήγορη ομάδα. Είναι πιο έτοιμη από εμάς..».

«Οι αντίπαλοί μας θα έχουν τον ίδιο στόχο με μας, την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τους υποτιμήσουμε»

Με 4-5-1

Στά αγωνιστικά, οΤιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-5-1. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ζεβλάκοφ (δεξί μπακ), Μπράβο (αριστερό μπακ), Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ (στόπερ). Λεντέσμα, Ντουντού και Μαρέσκα θα αποτελούν την τριάδα των κεντρικών χαφ, με τους Ζαϊρί και Γκαλέτι να τους πλαισιώνουν αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ένας εκ των Ντιόγκο ή Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: