Τρίτη, Αυγούστου 25, 2009

ΠΑΟ: Νέα σενάρια για Σειταρίδη-Δημοσιεύματα για Μάρκες !

Έρχεται και πάλι στο προσκήνιο το όνομα του Γιούρκα Σεϊταρίδη για τον Παναθηναϊκό. Έντονη φημολογία αναφέρει ότι μετά το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει πρόταση στον διεθνή άσο, ο οποίος είναι έτοιμος να την αποδεχτεί μιας και δεν έχει στα χέρια του την επιθυμητή προσφορά από το εξωτερικό.

Τίποτα, ωστόσο, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί και θα πρέπει να περιμένουμε αν τις επόμενες μέρες όντως γίνει κίνηση από το «τριφύλλι» που πάντως εχθές απέκτησε τον 22χρονο Μαρίνο για τέσσερα χρόνια (θα ενσωματωθεί τον Γενάρη).

Εξάλλου, από την ΠΑΕ λένε ότι δεν ενδιαφέρονται για τον Σεϊταρίδη παρόλο που κάποιες πληροφορίες μιλούν για επαναπροσέγγιση που έγινε πριν δυο βδομάδες από τον πατέρα του παίκτη.

Δημοσιεύματα της «As» για Μαρκές


Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της ΑS : «ο Τεν Κάτε θέλει στον Παναθηναϊκό τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ηρακλή Μαρκές, που δοκιμάζεται τώρα από την Εσπανιόλ».

Από τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν για τον Μαρκές αφού δεν προκύπτει από πουθενά ότι οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση «δεκαριού»

Δεν υπάρχουν σχόλια: