Κυριακή, Αυγούστου 30, 2009

Ολυμπιακός: Χάλασε του Φερναντίνιο

Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός την νέα χρόνια θα την βγάλει χωρίς αριστερό χαφ καθώς το θέμα απόκτησης του Φερναντίνιο βρίσκεται στον αέρα 38 ώρες πριν την λήξη της μεταγραφιθκή περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει τα χέρια με την Ιράτι, η οποία κατέχει το 25% των δικαιωμάτων Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, όμως ο παίκτης φέρεται να έχει υποσχεθεί στη Χέρτα Βερολίνου να μην πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Οι Πειραιώτες νωρίς χθες το βράδυ θεωρούσαν πολύ δύσκολο το ενδεχόμενο ο 23χρονος ποδοσφαιριστής να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει. Μάλιστα, ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Σέρτζιο Μαλουσέρι, τον απειλούσε πως θα του «κρεμάσει» το δελτίο και δεν θα τον αφήσει να παίξει μέχρι το Δεκέμβριο πουθενά, αν δεν έρθει στον Ολυμπιακό που έχει καταθέσει καλύτερη προσφορά σε σχέση με τους Γερμανούς.

Η πρόταση του νταμπλούχου Ελλάδας αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ, ενώ της γερμανικής ομάδας δεν ξεπερνάει τα 2,4 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ. Δεν αποκλείεται αν «χαλάσει» του Φερναντίνιο, οι «ερυθρόλευκοι» να μην κινηθούν για την απόκτηση άλλου παίκτη, αφού έχουν στενέψει αρκετά τα χρονικά περιθώρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: