Τρίτη, Αυγούστου 25, 2009

Κετσπάγια: «Γκολ και θέαμα»

Η συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με την Σέριφ:

«Το ποδόσφαιρο για κάποιους δεν είναι μόνο άθλημα. Είναι η δουλειά μας. Είμαστε επαγγελματίες. Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε σοβαροί και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό περιμένω από όλους τους ποδοσφαιριστές.
Παίζουμε μπροστά στο κοινό μας. Η Σέριφ ποτέ δεν ήταν φαβορί, όμως για να φτάσει μέχρι εδώ, αυτό κάτι δείχνει. Είμαστε πολύ κοντά στους ομίλους, όμως, πρέπει και να κερδίσουμε και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κετσπάγια, και συνέχισε:

«Όταν ξεκινάς τα επίσημα παιχνίδια, η ομάδα πρέπει να παίξει σε ένα επίπεδο για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Είναι δύσκολο σε μόλις δύο μήνες να παίζουμε στο επιθυμητό για όλους επίπεδο.
Η ομάδα έχει την απαραίτητη ποιότητα. Περιμένουμε να γυρίσουν και μερικά παιδιά από τραυματισμούς, προκειμένου να ανέβει και η απόδοση του συνόλου. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πάντα θέλεις να κερδίζεις τα παιχνίδια και να παίζεις και όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο πάντως, καθώς εξαρτάται και από την απόδοση του αντιπάλου. Ελπίζω αύριο να έχουμε και γκολ και θέαμα, για να ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού κλήθηκε να τοποθετηθεί για ορισμένους παίκτες που δεν δείχνουν σε καλή κατάσταση, όπως ο Γκαλέτι, ο Μαρέσκα και ο Ντιόγκο.

«Είναι ευχάριστο για εμάς ότι οι παίκτες που δεν είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα έχει καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Κάποια παιδιά είναι τραυματίες, κάποια άλλα είχαν άλλα προβλήματα. Ελπίζω ότι όλοι σύντομα θα βρουν την φόρμα τους και θα βοηθήσουν την ομάδα», είπε για να προσθέσει:

«Έχουμε αρκετούς παίκτες στην ομάδα που οποιαδήποτε στιγμή τους δοθεί η ευκαιρία μπορούν να μπουν και να βοηθήσουν. Γι' αυτό τους υπολογίζουμε όλους. Μπορεί κάποιοι να παίξουμε με την Σερίφ κάποιοι άλλοι σε άλλο ματς. Δεν σημαίνει ότι η ομάδα που κερδίζει θα παίζει συνέχεια. Βλέπω τους ποδοσφαιριστές κάθε μέρα και αυτοί που είναι έτοιμοι αυτοί θα παίζουν».

Ο Κετσπάγια ρωτήθηκε για την αναβολή του ντέρμπι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ. «Πιστεύω ότι ήταν σωστή η απόφαση που αναβλήθηκαν τα παιχνίδια. Προτιμότερο ήταν να είχε αναβληθεί όλη η αγωνιστική, αλλά τα πράγματα ήρθαν έτσι την τελευταία στιγμή. Θα προτιμούσα να μην είχαν γίνει οι καταστροφές και δεν μπορώ να πω αν είναι καλό ή όχι που δεν έγινε το παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: