Δευτέρα, Αυγούστου 17, 2009

Κετσπάγια: «Στόχος η νίκη»

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Έχοντας παρακολουθήσει τη Σέριφ, ποιο θα ήταν το σημαντικότερο που θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός. Και αν θέλετε να αποκαλύψετε, σε ποια σημεία θα χτυπήσει ο Ολυμπιακός;

"Παρακολούθησα το παιχνίδι. Είναι μία πειθαρχημένη ομάδα, η οποία περιμένει να κάνει η αντίπαλος λάθος. Έχει υπομονή στο παιχνίδι της. Τώρα όσον αφορά τις αδυναμίες, όλες οι ομάδες έχουν κάποια συν και κάποια πλην. Αυτή η ομάδα δεν ήταν φαβορί για να φτάσει μέχρι τα πλέι οφ. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ειδικά σε αυτό το στάδιο. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι. Αν κάνουμε τη δουλειά που πρέπει να κάνουμε, θα πετύχουμε το στόχο μας".

Σας έκανε εντύπωση κάποιος συγκεκριμένος παίκτης και ποιον φοβάστε; (σ.σ ερώτηση Μολδαβού δημοσιογράφου)

"Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά πολύ σημαντικό για μία ομάδα είναι ότι έχει οργάνωση. Αυτό έχει μεγάλη σημασία. Εχει κάποιους παίκτες, ειδικά μπροστά που είναι γρήγοροι και χρειάζονται προσοχή. Πρέπει να προσέξουμε και τις στατικές φάσεις".

Το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα, πόσο επικίνδυνο είναι αυτό να μπουν σε ένα εντελώς άγνωστο γήπεδο;

"Θα θέλαμε πάρα πολύ να κάναμε προπόνηση σε αυτό το γήπεδο, αλλά θα ήμασταν στην ίδια πόλη. Μην ξεχνάτε ότι είχα έρθει πριν από μία εβδομάδα και είχα ταξιδέψει με αυτοκίνητο μιάμισι ώρα. Τώρα να πηγαίναμε με το λεωφορείο και να τρώγαμε δύο ώρες στο δρόμο, δεν θα είχε λογική. Ο αγωνιστικός χώρος πάντως είναι καλός".

Ο αγώνας στην Μπρατισλάβα μπορεί να αποτελέσει οδηγό για τον Ολυμπιακό ή είναι τελείως διαφορετική κατάσταση;

"Καμία σχέση δεν έχει η Μπρατισλάβα. Είμαστε ένα βήμα κοντά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε τι σημασία έχει το Τσάμπιονς Λιγκ για όλους. Οι ποδοσφαιριστές που παίζουν, ο καθένας από αυτούς προσπαθεί να μπει στους ομίλους. Ο στόχος μας είναι να μπει στους ομίλους. Μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, για μένα κάθε χρόνο θα πρέπει να παίζει στους ομίλους. Ό,τι δεν πετύχαμε πέρσι, ελπίζω να το πετύχουμε φέτος".

Ο φιλικός αγώνας που είχατε με την Τότεναμ ήταν ένα απλό φιλικό ή προετοιμασία;

"Ένα απλό φιλικό ματς που δώσαμε ευκαιρία στα παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, να πάρουν κάποια λεπτά".

Ο πρώτος αγώνας που θα έχετε αύριο, το αποτέλεσμα και το τελικό σκορ θα είναι ισόπαλο ή το βλέπετε κάπως διαφορετικά;

"Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τώρα τι μπορεί να συμβεί αύριο θα το ξέρουμε μετά το παιχνίδι. Η ισοπαλία για εμάς δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Να χτίσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα και να έχουμε ευκολότερη δουλειά στην Αθήνα".

Το γεγονός ότι αυτό το κρατίδιο που θα γίνει το ματς και ότι αυτή την ομάδα δεν την ξέρει κανείς, και ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς τον κόσμο του, φοβίζει τους παίκτες το άγνωστο;

"Εμείς ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πολλές φορές παίζεις με τις ομάδες που δεν τις ξέρεις. Το θέμα είναι να κάνουμε τη δουλειά μας. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Είστε ικανοποιημένος; Εχετε τα όπλα αυτά που θέλετε για τους ομίλους;

Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό ματς. Αν περάσουμε, έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε τι θα γίνει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η Σέριφ αυτή τη στιγμή".

Έχετε καταλήξει στην ενδεκάδα;

"Ναι, έχουμε καταλήξει".

Τον Ολυμπιακό πώς θα τον περιμένουμε αύριο;

"Αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε το ματς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: