Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2009

ΠΑΟ: Προτάθηκε ο Ντραγκουντίνοβιτς

Ο Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, ο οποίος απασχόλησε έντονα το φετινό και το περσινό καλοκαίρι τον Ολυμπιακό, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο σέρβος άσος της Σεβίλης, μπορεί να διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο η εμπειρία του λόγω της συνεχόμενης παρουσίας του σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, όπως είναι η Primera Division, κάνουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να σκέφτονται το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ο Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2011 με τη Σεβίλη, η οποία τον παραχωρεί αν πάρει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ο Κολοτσίνι....

Την ίδια ώρα πάντα η περίπτωση του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Είναι σε πολύ καλύτερη ηλικία από τον «Ντράγκο», παίκτης παγκόσμιας κλάσης αλλά όπως είναι λογικό πιο ακριβός αφού η Νιούκαστλ τον πουλάει με 3,5 εκ. ευρώ.

Μπουρντίσο και Γκαράι

Εν τω μεταξύ, στον Παναθηναϊκό έχουν προταθεί ακόμη δύο στόπερ που είναι πολύ καλές περιπτώσεις. Ο ένας ο Νικολάς Μπουρντίσο και ο άλλος ο Γκαράι της Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: