Πέμπτη, Αυγούστου 13, 2009

ΠΑΟ: "Ανοιχτός για το εξωτερικό ο Σάλπι"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνατζερ Βαγγέλη Αγγελή στον «Sentra 103,3»:

Για το πως αντιλαμβάνεται ο Σαλπιγγίδης την πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.
«Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Δημήτρη για την ανανέωση του συμβολαίου του λόγω του ταξιδιού του, στην Πολωνία, αφού ήθελε να συγκεντρωθεί για το παιχνίδι της Εθνικής. Κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούμε σήμερα από κοντά»

Ποια είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού;
«Πέρα από το οικονομικό κομμάτι, η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι συν τρία χρόνια. Δεν θέλω να μπω σε οικονομικά θέματα»

Για το πότε θα γίνει το νέο ραντεβού
«Έχω κάνει μια συμφωνία με τον Κώστα Αντωνίου αλλά και με την σύμφωνη γνώμη του Δημήτρη, όλες οι συζητήσεις να γίνουν μετά τα παιχνίδια με την Ατλέτικο. Άλλωστε το συμβόλαιο του Δημήτρη τελειώνει σε ένα χρόνο».

Για το ενδιαφέρον του Αμβούργου
«Από σας ακούω για το Αμβούργο, εγώ ξέρω για άλλες ομάδες από το εξωτερικό. Ο Δημήτρης πάντα ήθελε κάποια στιγμή να παίξει στο εξωτερικό. Δεν είναι μόνο τα οικονομικά θέματα, αλλά και το πως αισθάνεται ο κάθε ποδοσφαιριστής».

Για το ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται
«Ο Δημήτρης θέλει να είναι στην ενδεκάδα και από κει και πέρα δεν τον ενδιαφέρει σε όποια θέση κι αν χρησιμοποιηθεί, άλλωστε σε όποια θέση να αγωνιστεί γυρίζει και μαρκάρει μέχρι και την άμυνα».

Για το αν συζητήθηκαν και θέματα του ΠΑΣ στη συνάντησή του με τον Κώστα Αντωνίου:
«Χθες το μοναδικό θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο ΠΑΣ, ήταν για τον Γιάννη Στάθη, που τον έχουμε πάρει δανεικό από τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει θέμα για κανέναν άλλο παίκτη. Άλλωστε ο κύριος Παράσχος ανακοίνωσε ότι ο ΠΑΣ έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: