Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2009

Champions League: Τα ξένα ΜΜΕ για τον αποκλεισμό του ΠΑΟ

Τι έγραψαν τα ξένα MME για την πρόκριση της Ατλέτικο !

marca.com

"Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αγωνιστεί στα τελικά του Champions League, αφού κέρδισε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στο Βιθέντε Καλντερόν. Η Ατλέτικο, η οποία είχε κερδίσει με 3-2 στον πρώτο αγώνα, επωφελήθηκε από το αυτογκόλ του Βύντρα στα πρώτα λεπτά και διεύρυνε το προβάδισμά της με τον Αγκουέρο".

as.com
"Η Ατλέτικο στην μάχη για το Μπερναμπέου".
"Οι ροχιμπλάνκος κέρδισαν τον Παναθηναϊκό και θα είναι στην κλήρωση των ομίλων του Champoions League. Σκόραραν Βύντρα, με αυτογκόλ και Αγκουέρο".


goal.com
"H Ατλέτικο πολύ καλή για τον Παναθηναϊκό".
"Η Ατλέτικο έκανε ακριβώς ότι χρειαζόταν στο Βιθέντε Καλντερόν, κέρδισε τον Παναθηναϊκό άνετα και πέρασε στους ομίλους".


l'equipe.fr
"H Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε άνετα κόντρα σε μια μικρή ομάδα, τον Παναθηναϊκό".

kicker.de
"Η Ατλέτικο είχε το προβάδισμα με 3-2 από την Αθήνα. Οι Έλληνες δεν έχουν κερδίσει ποτέ στην Ισπανία και μπόρεσαν να το κάνουν ούτε τώρα - το σουτ Φορλάν βρήκε στον Βύντρα, η μπάλα πήγε στα δίχτυα και έγιναν όλα δύσκολα για τον Παναθηναϊκό."

"Οι Αθηναίοι έχουν μία ομάδα ποιότητας, με καλό επίπεδο, αλλά το αυτόγκολ του Βύντρα άλλαξε πολύ περισσότερο τα δεδομένα. Κυρίως μετά την αποβολή του Σισέ τα πάντα είχαν τελειώσει. Ο Αγκουέρο έκανε το 2-0 στο 83΄".

Δεν υπάρχουν σχόλια: