Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2009

Oλυμπιακός: Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «ABC» για την υπόθεση Μάρκ Γκονζάλες, διαψέυδει ο Ολυμπιακός για Μενέντεζ !

Aνανέωση 2.55 μμ

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός το δημοσίευμα της «ABC» για τον διαμεσολαβητή Μενέντεζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό και όπως φέρεται να λένε από τον πειραϊκό σύλλογο δεν είναι εξουσιοδοτημένος να χειριστεί τη μεταγραφή του Χιλιανού άσου.

---------------------------------------------------

Άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «ABC» φέρνει στο φως της δημοσιότητας νεότερα στοιχεία σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μαρκ Γκονζάλες από την Μπέτις! Κατ’ αρχήν οι Ισπανοί φανερώνουν τον διαμεσολαβητή που λειτουργεί για λογαριασμό των «ερυθρολεύκων» στην Ισπανία εδώ και λίγες μέρες. Πρόκειται για τον Ερμίνιο Μενέντεζ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν παράγοντας της Σεβίλλης, και είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί να κλείσει τον Χιλιανό άσο για λογαριασμό των Πειραιωτών.

«Δεν μπορούν να πληρώσουν»

Στο ρεπορτάζ υπάρχουν και αποκαλυπτικές δηλώσεις του κ. Μενέντεζ σύμφωνα με τις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση για να πάρουν με τη μορφή δανεισμού τον 25χρονο παίκτη, ορίζοντας μάλιστα οψιόν αγοράς. Η Μπέτις, ωστόσο, απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση και περιμένει επίσημη πρόταση αγοράς. Όσον αφορά την τιμή του παίκτη, ο γνωστός μάνατζερ, τόνισε ότι Ολυμπιακός δεν είναι σε θέση να πληρώσει το ποσό που ζητά η Μπέτις.

«Το θέμα είναι πολύ απλό. Είπα ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαρκ (Γκονζάλες). Η πρώτη πρόταση αφορούσε για τον δανεισμό του παίκτη και η Μπέτις την απέρριψε. Ο Ολυμπιακός μου ζήτησε να μάθω τη τιμή του ποδοσφαιριστή. Η Μπέτις μου είπε ένα ποσό, το οποίο δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν οι Έλληνες», τόνισε ο κ. Μενέντεζ, που αναφορικά με τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό επισήμανε: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό εδώ και πολλά χρόνια».

Οικονομική διαφορά και Άρσεναλ

Την ίδια ώρα το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή κοντά στη συμφωνία, αφού υπάρχει οικονομική διαφορά. Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού αποκάλυψε επίσης ότι η Άρσεναλ εμφανίζεται έτοιμη να αγοράσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Πάντως, οι δηλώσεις του σχετικά με τις πιθανότητες του Πειραιωτών να πάρουν τον Γκονζάλες, ήταν οι εξής: «στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται... Με τις κατάλληλες κινήσεις μπορεί να βρεθεί άκρη».

Στα 5 εκ. η πρόταση

Η «ΑΒC» αποκαλύπτει και την πρόταση που προτίθεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός για την αγορά του Γκονζάλες και αγγίζει τα 5 εκ. ευρώ! Πάντως, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί η διοίκηση της Μπέτις είναι σίγουρη πως θα καταφέρει να βγάλει πολύ περισσότερα χρήματα από την παραχώρηση του Χιλιανού μεσοεπιθετικού.

Εξάλλου, η Φενερμπαχτσέ φέρεται να δίνει για τον Γκονζάλες 6 εκ. ευρώ, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες. Από τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο παίκτης αποτελεί πρώτο στόχο της ομάδας και αναμένεται να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες για την αγορά του Γκονζάλες, που αποτελεί διακαή πόθο του Τιμούρ Κετσπάγια.

«Μάλλον μένει»

Εν τω μεταξύ, σημερινό δημοσίευμα της «diariodesevilla» αναφέρει πως την δεδομένη χρονική στιγμή περισσότερες είναι οι πιθανότητες να παραμείνει στην Μπέτις ο Γκονζάλες παρά να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα λόγω της διαφοράς στο οικονομικό.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: