Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2009

AEK: 20 ημέρες άδεια στον Τζιμπούρ

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/09) ο Ρέφικ Τζιμπούρ και συναντήθηκε με τον Νίκο Θανόπουλο. Ο Αλγερινός επιθετικός απολογήθηκε για το τελευταίο επεισόδιο στην προπόνηση της Ενωσης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και «συμφώνησε» με τον πρόεδρο να πάρει 20 ημέρες άδεια, προκειμένου να μην δημιουργείται πρόβλημα στην ομάδα, αλλά και για να ηρεμήσει.

Ο 24χρονος δεν υπολογίζεται στα αγωνιστικά σχέδια της ΑΕΚ, αποτελεί όμως περιουσιακό στοιχείο της Ενωσης και πλέον για οποιοδήποτε θέμα προκύπτει και τον αφορά θα το χειρίζεται αποκλειστικά ο Νίκος Θανόπουλος. Το πιο πιθανό είναι ο Τζιμπούρ να μεταβεί στο εξωτερικό και να συνεχίσει προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος για τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ιδανική λύση και για τις δύο πλευρές θα ήταν ο παίκτης να πουληθεί σε άλλη ομάδα, ωστόσο δύσκολα θα βρεθεί σύλλογος να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο βέβαια δεν αποκλείεται ο Τζιμπούρ να παραχωρηθεί δανεικός, αρκεί να βρεθεί ομάδα που θα καλύπτει και τον ίδιο, αν και αυτό είναι κάτι το οποίο θα το εξετάσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: