Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2009

Σισέ: «Αν το ήξερα, δεν θα ερχόμουν»!

Εκνευρισμένος αλλά και στεναχωρημένος ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ με τη ρατσιστική συμπεριφορά μερίδας οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, εις βάρος του.

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου μού φέρονται έτσι. Εγώ δεν ήρθα στην Ελλάδα για να μου κάνουν ρατσιστική επίθεση και να μου φωνάζουν "ουγκ ουγκ" όποτε έπιανα την μπάλα στα πόδια μου. Αν το ήξερα αυτό, δεν θα ερχόμουν! Αυτό που έγινε σήμερα δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι. Είναι απαράδεκτο και δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συνέβη. Από ένα σημείο και μετά δεν είχα μυαλό για το παιχνίδι.

Θόλωσα από αυτά που άκουγα!. Από τα πρώτα λεπτά, όποτε έπιανα την μπάλα στα πόδια μου κάποιοι από ένα συγκεκριμένο σημείο της εξέδρας μου φώναζαν "ουγκ ουγκ". Το είπα στον διαιτητή και μου είπε ότι θα βγει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Ανακοίνωση δεν ξέρω αν βγήκε, αλλά αυτοί συνέχισαν. Στο γκολ που βάλαμε τρελάθηκα και πήγα μπροστά τους και τους έκανα να σωπάσουν. Συνέχισαν τα ίδια, μου πέταξαν μπουκάλια και δεν άντεξα και τους πέταξα ένα. Δεν μπορώ να ηρεμήσω, μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι».


Ο Γάλλος ήταν έξαλλος από τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από ανεγκέφαλους οπαδούς του Ολυμπιακού και έλεγε ότι δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι, σκεφτόμενος ακόμα και την καταγγελία! Σε αυτή τη περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα, αφού η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ είναι πολύ αυστηρές σε θέματα ρατσιστικών επιθέσεων και οι τιμωρίες για τις ομάδες είναι αρκετές φορές εξοντωτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: