Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2009

Βιεϊρίνια: «Δεν υπάρχουν κλίκες»

Όταν τα επιθυμητά αποτελέσματα δεν έρχονται και η αναμενόμενη πορεία χάνεται, αναζητώνται οι αιτίες. Στον ΠΑΟΚ η αναζήτηση ξεκίνησε από τον προπονητή, Φερνάντο Σάντος, πήγε στον πρόεδρο, Θοδωρή Ζαγοράκη, και τώρα κατέληξε στους παίκτες, διογκώνοντας τις φήμες που ξεκίνησαν από τα μέσα του καλοκαιριού περί περίεργου κλίματος στα αποδυτήρια και δημιουργία κλικών ανάμεσα στους παίκτες................

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε συνέντευξη του στο «Novasports» διέψευσε τις φήμες, δίνοντας τέλος σε σχετικά σενάρια: «Είναι ψέματα ότι δεν έχουμε το ίδιο καλό κλίμα με πέρυσι. Τα αποτελέσματα δεν βοηθούν και ο κόσμος λογικά ψάχνει αιτίες γιατί συμβαίνει και πάει το μυαλό του εκεί. Πέρυσι η ομάδα έκανε καλή σεζόν και οι προσδοκίες, για φέτος, ήταν ακόμη μεγαλύτερες. Αλλά είναι δύσκολο να κάνεις την ίδια καλή σεζόν και ενδεχομένως ακόμη καλύτερη. Ήρθαν πολλοί καινούργιοι παίκτες, θέλουν χρόνο για προσαρμογή, αλλά τώρα να καθόμαστε και να ακούμε για κλίκες είναι ένα τεράστιο ψέμα. Εγώ που τα βλέπω από μέσα, διαπιστώνω ότι το κλίμα είναι το ίδιο καλό».

Παράλληλα, ο Πορτογάλος, δε χάνει την αισιοδοξία του και βάζει στοίχημα ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα: «Το ξεκίνημα φέτος δεν είναι εφάμιλλο του περσινού. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, δεν έχουμε αλλάξει τον τρόπο δουλειάς και στα ματς δημιουργήσαμε ευκαιρίες βάσει των οποίων θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιμείνουμε. Σχεδόν σε όλα τα ματς ήμασταν καλύτεροι. Αυτό που μας λείπει είναι η αποτελεσματικότητα που μας διέκρινε πέρυσι».

Αλλά και στα ματς, όπου η αποτελεσματικότητα ήρθε, ο διαιτητής ήταν εκεί για να τη διώξει, όπως στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπου, όπως δηλώνει ο νεαρός επιθετικός, ακόμα δεν έχει καταλάβει γιατί ακυρώθηκε το γκολ που σημείωσε στον αγώνα της Νέας Σμύρνης: «Πραγματικά δεν έχω καταλάβει. Όσες φορές κι αν το κοιτάξω, δεν καταφέρνω να βρω λογική εξήγηση, αλλά αποτελεί πλέον παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: