Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15, 2009

Ναφτί: «Δε θα φοβηθούμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Μεχντί Ναφτί ήταν ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του Άρη στη σαββατιάτικη αναμέτρηση των κιτρίνων με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ασταμάτητος, με σωτήριες επεμβάσεις στην άμυνα και μέσα σε κάθε φάση… με σημαντικότερη αυτή του τρίτου λεπτού που ο Γαλλοτυνήσιος έμελε να φέρει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, βάζοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, ο Ναφτί μίλησε για τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας, με επίκεντρο την περασμένη αγωνιστική και το επίπεδο ετοιμότητας του, δίνοντας τέλος τα δικά του προγνωστικά για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (20/09), στο Ο.Α.Κ.Α....

«Είμαστε μια καινούρια ομάδα και δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι, αλλά καταφέρνουμε και παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, χωρίς να φθάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης και αυτό μας ευχαριστεί όλους στην ομάδα. Δεν έχουμε δείξει την πραγματική μας εικόνα μέσα στο γήπεδο, αλλά το θετικό είναι ότι καταφέραμε να έχουμε αυτή τη στιγμή επτά βαθμούς. Αλλά πρέπει να προσέξουμε όλοι γιατί αν παίξουμε έτσι κόντρα σε πραγματικά μεγάλους αντιπάλους, δε θα μπορέσουμε να κερδίσουμε βαθμούς. Πρέπει να έχουμε διάρκεια στα θετικά αποτελέσματα, βελτιώνοντας συνεχώς την απόδοση μας».

Παρά τη θέση του, ο Γαλλοτυνήσιος μέσος αρέσκεται να σουτάρει, βρισκόμενος αρκετές φορές στα όρια της περιοχής. Το γκολ του το πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που λίγοι γνωρίζουν τη σημασία του, όπως δηλώνει. Ερχόμενος στους κίτρινους μετά από εξάμηνη αγωνιστική απραγία, τη φετινή σεζόν εκδηλώνει όλη την αγωνιστική του δίψα, εμφανίζοντας ωστόσο ακόμα σημάδια ελλιπούς ετοιμότητας. Πως το εξηγεί ο ίδιος;

«Προέρχομαι από μία κακή χρονιά. Έξι μήνες δεν αγωνιζόμουν. Επιπλέον, πλησιάζω τα 31 χρόνια της ηλικίας. Αυτό μου δίνει μια περισσότερη νευρικότητα, αλλά τώρα νιώθω καλά, έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα μου. Η απόδοση μου στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε, αλλά αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους. Καταρχάς ακόμα δε βρίσκομαι στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και επιπλέον είχα κάποιες ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη και στο γόνατο. Επίσης, η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο δεν έτρεχε το ίδιο, ήταν τακτικά ανοργάνωτη».

Ερωτηθείς τέλος για το πρώτο ποδοσφαιρικό στοίχημα της σεζόν επί αθηναϊκού εδάφους, κόντρα στους πράσινους, είπε: «Καταρχάς να πω ότι το αποτέλεσμα του Κυριακάτικου αγώνα δεν πρόκειται να φανερώσει τίποτα γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Ωστόσο εμείς θα μπούμε με την ίδια νοοτροπία, όπως και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Θα σεβαστούμε τον αντίπαλο, αλλά δεν θα τον φοβηθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: