Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2009

Mάνατζερ Καρβάλιο: «Ο Ντάνιελ θέλει να έρθει στον ΟΣΦΠ»

Την επιθυμία του Ντάνιελ Καρβάλιο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους», γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο Ντιονίσιο Κάστρο.

«Είναι πιθανό να έρθει στην Ελλάδα ο Καρβάλιο. Είχαμε μία σημαντική συζήτηση με τον Ζίκο για τον Καρβάλιο, αλλά τώρα δεν μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Μόνο τον Ιανουάριο. Θα δούμε γιατί δεν είναι πολύ απλά τα πράγματα», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Εξέδρα» ο Κάστρο και πρόσθεσε για το συμβόλαιο του πελάτη του: «Είναι λάθος αυτό που γράφεται ότι το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβριο. Λήγει τον Δεκέμβριο του 2010. Βέβαια, η διοίκηση είναι πάντα ανοιχτή να δώσει τον παίκτη, αφού δεν τον υπολογίζει ο νέος προπονητής, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να δεχθεί κάποια πρόταση. Πρόταση να τη δελεάσει γιατί το καλοκαίρι είχαμε επαφές με την Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, αλλά δεν έγινε τίποτα».

«Ενδιαφέρεται να έρθει»

Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου άσου σχολιάζει ακόμα ότι ο πελάτης του ενδιαφέρεται να έρθει στην Ελλάδα για να συνεργαστεί με τον Ζίκο, ενώ σχολιάζει ότι είναι μάλλον απίθανό να υπάρξει «γάμος» με τον Βάγκνερ Λοβ:

«Φυσικά ο Ντάνιελ ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό, ειδικά εφόσον τον θέλει ο Ζίκο μαζί του. Μου φαίνεται πιο λογικό να δω τον Καρβάλιο στον Ολυμπιακό, παρά τον Βάγκνερ Λοβ. Αρκεί να σας πω ότι για να του επιτραπεί να πάει δανεικός στην Παλμέιρας, ανανέωσε για ακόμα 2,5 χρόνια το συμβόλαιό του. Το καλοκαίρι η ΤΣΣΚΑ είχε προτάσεις που έφταναν τα 20 εκ. ευρώ και αρνήθηκε να τον δώσει».

1 σχόλιο:

Κωνσταντίνος Α. είπε...

Ο Ντάνιελ θέλει να έρθει στον ΟΣΦΠ αλλά όμως θα πάει στην Μπενφίκα ξέχασες να γράψεις