Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2009

Oλυμπιακός: Ένα μήνα εκτός ο Ντάρμπισιρ, έτοιμος ο Μαρέσκα !

Ο Έντσο Μαρέσκα έβγαλε την σημερινή προπόνηση χωρίς πρόβλημα και αυτό σημαίνει ότι έχει ξεπέρασει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Τα χαμηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί στο ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο και έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα ο Ιταλός μεσοεπιθετικός συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ταξιδέψει στην Αγγλία για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Άρσεναλ την ερχόμενη Τρίτη. Μαζί του στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε και ο Σοϊλέδης, ενώ ο Λουτσιάνο Γκαλέτι συνέχισε με ατομικό.

Από τη μεριά του ο Ντάρμπισαϊρ ακολούθησε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που του δόθηκε από το Κέντρο Αποκατάστασης και θα συνεχίσει για τον επόμενο μήνα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει σε φουλ αγωνιστική δραστηριότητα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Ζίκο ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με τους «κυανέρυθρους». Τα ονόματά τους άκουσαν οι: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Λεντέσμα, Ντουντού, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ντιόγο, Λεονάρντο, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ντομί, Στολτίδης, Πάντος, Όσκαρ, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: