Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2009

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Άρη κόντρα στον Ασπρόπυργο

Με τις σειρήνες δυσφορίας να ηχούν δυνατά στα αυτιά της ομάδας και ελλείψει επτά βασικών παικτών, ο Άρης ταξιδεύει στην Αθήνα για τον αυριανό (28/10, 19:00) αγώνα Κυπέλλου Hellas online, κόντρα στον Ασπρόπυργο.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο, η συνέχεια του οποίου στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» έχει ήδη τεθεί υπό αμφισβήτηση, γνωρίζει ότι το στοίχημα του Κυπέλλου Ελλάδος πρέπει οπωσδήποτε να κερδισθεί. Ωστόσο, τα διάφορα αγωνιστικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης υποχρεώνουν τον Βραζιλιάνο να παρατάξει τους «κίτρινους» με πολλές, ουσιαστικές αλλαγές.....

Έτσι, εκτός αποστολής παραμένουν οι τραυματίες Νάτσο Γκαρσία, Ρονάλντο, Κάμπορα, Νέτο και Βανγκέλι, ο τιμωρημένος Φερνάντεζ, και για μερικές ανάσες ξεκούρασης οι Κάλβο, Νασούτι και Σηφάκης. Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Ιομάρ Μαζίνιο είναι οι εξής : Πέσκοβιτς, Πιοβεζάν, Πρίττας, Κουλουχέρης, Ναφτί, Ρόβας, Γκρασιάν, Φλάβιο, Αμπρέου, Αράνο, Αραβίδης, Ντέιλι, Χαβίτο, Ρομπέρζ, Γραικός, Πίτου Γκαρσία, Λαμπριάκος και Κόκε.

Ο Μεχντί Ναφτί, αποφασίστηκε να εκτίσει την τιμωρία των τεσσάρων καρτών στον εντός έδρας αγώνα της 12ης αγωνιστικής, κόντρα στον Πανιώνιο.

Δεδομένου της αστάθειας του Άρη στα τελευταία παιχνίδια και ότι το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, ξεκάθαρα προγνωστικά του αγώνα δεν μπορούν να γίνουν. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι την εστία των «κιτρίνων» θα υπερασπιστεί, για πρώτη φορά σε επίσημο ματς, ένας εκ των Πέσκοβιτς και Πιοβεζάν, ενώ επίσης η ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο έχει στην αποστολή της μόλις δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: