Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2009

Oλυμπιακός: Μεταγραφικές ενισχύσεις τον Γενάρη !

Για μεταγραφικές ενισχύσεις θα κινηθεί ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο. Στόχος είναι η απόκτηση ενός (ή και περισσοτέρων) παίκτη, που θα δώσει λύσεις στα χαφ, όπου άλλωστε εντοπίζεται το σημαντικότερο κενό στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

«Μπορεί να ενισχυθούμε τον Γενάρη αλλά θα αφήσουμε πρώτα τον Ζίκο να δουλέψει», λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Βραζιλιάνος πολύ δύσκολα δε θα ζητήσει την απόκτηση ενός εντεκαδάτου χαφ, ειδικά αν οι Πειραιώτες προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League, κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι θα κληθούν να δώσουν περισσότερα και πιο δύσκολα ματς:

Ήδη έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό τα ονόματα δύο Βραζιλιάνων, που γνωρίζει πολύ καλά ο Ζίκο από τις πρώην ομάδες του.

Ο λόγος για τους Ντάνιελ Καρβάλιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ντέιβιντ της Φενέρμπαχτσε.

Ο πρώτος μένει ελεύθερος στα τέλη Δεκέμβρη και είναι αποφασισμένος να αλλάξει παραστάσεις, ενώ ο δεύτερος αν και έχει συμβόλαιο με τη Τουρκική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2012 δε θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί και πάλι με τον «μέντορα» του, μιας και δε βρίσκεται στις βασικές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: