Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2009

Συναινετικό διαζύγιο Φλάβιο-Άρη

Παρελθόν αποτελεί από το μεσημέρι της Τρίτης (24/11) ο Φλάβιο Πίντο μετά το κοινή συναινέσει διαζύγιο του με την ΠΑΕ Άρης. Το γεγονός απλά επιβεβαιώνει της φήμες των τελευταίων ημερών, που ήθελα τον Βραζιλιάνο να εκφράζει ανοιχτά τα παράπονα του και τους φόβους του για τη μη ενεργή ένταξη του στα πλάνα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Δεδομένου του πλούσιου και σε ορισμένες θέσεις υπερπλήρους ρόστερ των κιτρινομαύρων, το στοίχημα στον Άρη είναι να κερδίσεις θέση βασικού και ο Αργεντίνος τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει ότι όποιος ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να παλέψει γι’ αυτήν, μπορεί να αποχωρήσει… και αυτό έκανε ο 28χρονος αμυντικός που επιθυμεί πλέον την επιστροφή στα γήπεδα της πατρίδας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φλάβιο Ντε Σόουζα Πίντο. H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Στα αγωνιστικά, απών από τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι ο τιμωρημένος Μεντί Ναφτί ενώ στο επόμενο ματς με τον Λεβαδειακό θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Κάρλος Αράνος (4 κίτρινες κάρτες), όπως αποφάσισε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: