Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2009

Υπογράφει ο Βιεϊρίνια

Ήρθε και η ώρα των υπογραφών. Αύριο κλείνει η προφορική συμφωνία, της προηγούμενης εβδομάδας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον Πορτογάλο να υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου μέχρι το 2013 και ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 300.000 ευρώ.

Η παραμονή του Βιεϊρίνια στην Τούμπα ήταν ένα στοίχημα για τον ΠΑΟΚ που ήθελε διακαώς να κερδίσει. Η συνολική προσφορά του ποδοσφαιριστή στη φετινή πορεία του Δικέφαλου και οι πολύ καλές εμφανίσεις του ίδιου που μετρά 5 γκολ σε 13 αγώνες κέρδισαν την πίστη της «ασπρόμαυρης» διοίκησης και του Ζήση Βρύζα, ιδιαιτέρως, προς τον ποδοσφαιριστή, ενδεικτικό της οποίας είναι η υψηλή ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιο, ύψους 12 εκ. ευρώ.

«Στον ΠΑΟΚ με εμπιστεύονται και με θεωρούν κεφάλαιο για την ομάδα. Αυτό είναι σαφές. Εγώ έχω το μυαλό μου στο γήπεδο και φυσικά ξέρω ότι υπάρχει μία σχέση εμπιστοσύνης με τον ΠΑΟΚ. Από το καλοκαίρι ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα, έβλεπα εμπιστοσύνη και στήριξη από όλο το τιμ και ήθελα να τους το ανταποδώσω. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε ευχαριστημένοι και πιστεύω ότι τελικά η συνεργασία μας θα συνεχιστεί. Το θέμα το χειρίζεται η διοίκηση με τους εκπροσώπους μου και βέβαια οι προθέσεις μου είναι γνωστές», δήλωσε σχετικά ο Πορτογάλος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4».

Συνέντευξη Βρύζα

Μετά από δύο μήνες στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ζήσης Βρύζας παραχωρεί την πρώτη συνέντευξη τύπου την Τετάρτη (09/12) το μεσημέρι στα γραφεία του γηπέδου, επιθυμώντας να απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας και να τους ενημερώσει σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση, το ποδοσφαιρικό στοίχημα του «Δικεφάλου» την τρέχουσα σεζόν καθώς και το μέλλον που οραματίζεται και «κτίζει» η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου της διοίκησης, στις 13.00, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου (2ος όροφος) του γηπέδου της Τούμπας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: