Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2009

Φιλομένο: «Βάζουμε στοίχημα το Κύπελλο»

Το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας όπως δήλωσε ο Λούσιο Φιλομένο στο “Αθλητικό Metropolis”. Ο Αργεντινός φορ, που σταδιακά ξεπερνάει τον τραυματισμό, εξέφρασε την έντονη ανυπομονησία του να επιστέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

«Κάθε μέρα είναι δοκιμή για μένα. Ο πόνος σταδιακά υποχωρεί και νομίζω πως είναι θέμα ημερών η επιστροφή μου. Τρελαίνομαι που είμαι τόσο καιρό έξω. Θέλω να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα μου»… που σύμφωνα με τον ίδιο είχε ένα καλό πρώτο γύρο, με περιθώρια βελτίωσης, ωστόσο, και δυνατότητες κατάκτησης του Κυπέλλου και διεκδίκησης του πρωταθλήματος....


«Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει έναν καλό πρώτο γύρο, αν και ξεκίνησε με κάποια άσχημα αποτελέσματα και μείναμε πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου. Στη συνέχεια η ομάδα παρουσίασε έντονη βελτίωση, φάνηκε πιο δυνατή και οργανωμένη. Θα κάνουμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο.


Πρέπει να κατακτήσουμε τίτλο, ειδικά το Κύπελλο, που είναι ένα στοίχημα το οποίο θέσαμε με τους συμπαίκτες μου. Αλλά και στο πρωτάθλημα, αν στα πρώτα ματς του δεύτερου γύρου έχουμε καλή βαθμολογική συγκομιδή, μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: