Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2009

Ολυμπιακός: Γιόρτασαν τον τίτλο στον Ρέμο !


Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 12ο πρωτάθλημα των τελευταίων 13ων ετών και οι ποδοσφαιριστές, μαζί με το προπονητικό τιμ, διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο, δίνοντας νέο ραντεβού στο παιχνίδι με τη Λάρισα, εκεί όπου θα τιμηθεί και ο σπουδαίος Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Αποθέωση και στου Ρέντη.

Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα του Ολυμπιακού, να γιορτάζει ακόμα ένα πρωτάθλημα, αλλά κάθε χρονιά φαίνεται σα να είναι και η πρώτη. Αυτό φανέρωσαν οι κινήσεις των παικτών της ομάδας, στο νυκτερινό κέντρο όπου διασκέδασαν μέχρι τις δύο το πρωί, αλλά και στου Ρέντη, παρουσία λιγοστών φίλων των Πειραιωτών.

Κλασικά, εκείνοι που… έσυραν το χορό, ήταν για ακόμα μία φορά, οι Λατίνοι. Γκαλέτι, Ντουντού, Ντιόγο, Μπελούτσι και Λέτο, παρουσιάστηκαν ιδιαιτέρως ένθερμοι και γνώρισαν την αποθέωση του κόσμου στο μαγαζί που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος.

Εκδηλωτικός ήταν και ο αρχηγός, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που με αίσθηση χιούμορ, δήλωσε πως: "Για να λέτε ότι έχω βαρεθεί τις κούπες, κάτι θα ξέρετε. Βάλτε περσινή μου δήλωση, από τη στιγμή που κάθε χρόνο το παίρνουμε εμείς…". Τα γεγονότα απολάμβαναν και οι πιτσιρικάδες, Σοϊλέδης, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος και Μήτρογλου.

Κόντρα στη Λάρισα, αναμένεται να γίνει η φιέστα των πρωταθλητών και να τιμηθεί ο σπουδαίος Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που ίσως συνεχίσει να προσφέρει από άλλο πόστο τις υπηρεσίες του, σε ένα σύλλογο που αγάπησε πολύ κι ας βρίσκεται στην Ελλάδα μόλις δύο χρόνια.

Πλέον, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει το μυαλό των παικτών του, στο Κύπελλο Ελλάδας, εκεί όπου η κατάκτηση του θεσμού κρίνεται απαραίτητη. Ο Βάσκος τεχνικός πήρε συγχαρητήριο τηλεφώνημα από την Αμερική και το Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος εμφανίζεται πανευτυχής με τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: