Πέμπτη, Απριλίου 22, 2010

Έσκαψε λάκκο στη βούλα του πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη δεν έχει κοπάσει ο ντόρος που προκλήθηκε στην Τουρκία από την πρωτοφανή ενέργεια του στόπερ της Φενέρμπαχτσε, Μπίλιτσα να σκάψει ένα λάκκο πάνω στη βούλα του πέναλτι κατά την διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ της Φενέρ και της Μπεσίκτας...

Οι "μαύροι αετοί" κέρδισαν πέναλτι στο 64΄. Την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε διαμαρτύρονταν στον ρέφερι Γιοτσέκ Χουσείν, ο 30χρονος Βραζιλιάνος κατευθύνθηκε στο σημείο του πέναλτι και άρχισε να σκάβει ένα λάκκο.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ο διαιτητής αντιλήφθηκε το γεγονός και επιχείρησε να καλύψει την τρύπα, αρνούμενος να επιτρέψει στον Μπομπό να τοποθετήσει την μπάλα μερικά εκατοστά πιο μπροστά.

Τελικά, ο επιθετικός της Μπεσίκτας αστόχησε, η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε 1-0 και έτσι παραμένει ζωντανή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο τουρκικός Τύπος ακόμη προσπαθεί να ερμηνεύσει την αψυχολόγητη πλην όμως καταλυτική όπως αποδείχθηκε ενέργεια του Μπίλιτσα.

Μάλιστα έφτασαν στο σημειό να κάνουν λόγο μέχρι και για βραζιλιάνικα βουντού. Στο στρατόπεδο της Μπεσίκτας "το φυσάνε και δεν κρυώνει" εκφράζοντας την πρόθεηση καταθέσουν έφεση για αλλοίωση αποτελέσματος.

Δείτε τι ακριβώς έκανε ο Μπίλιτσα.



Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: