Τετάρτη, Μαΐου 26, 2010

Σενάριο για Νοβίτσκι και Ολυμπιακό ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάμεσα στους 4 πιθανούς προορισμούς για τον Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από το Ντάλας, θέλουν τα ξένα ΜΜΕ τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "ballineurope.com", ο Γερμανός σούπερ σταρ σκέφτεται σοβαρά το αν το επόμενο βήμα του είναι σε ομάδα του ΝΒΑ ή σε κάποια της Ευρώπης...


Ο 32χρονος, ο οποίος είχε στο ενεργητικό του φέτος με την φανέλα του Ντάλας 25 πόντους σε 37,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ψάχνει να βρει στην αγορά μία ομάδα που θα του προσφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ 96.2 εκατομμύρια δολάρια για τέσσερα χρόνια.

Κάπου εκεί έρχεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος μαζί με τους Φίνιξ Σανς, Μπόστον Σέλτικς και Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να συνεχίσει την καριέρα του ο Γερμανός άσος.

Η αναφορά στον Θρύλο γίνεται, ελέω των αδελφών Αγγελόπουλων, τους οποίους όπως σημειώνεται στο εν λόγω ρεπορτάζ ουδείς μπορεί να τους υποτιμήσει, καθώς έχουν αποδείξει ότι μπορούν να έχουν στην ομάδα του Πειραιά μεγάλους παίκτες.

Επίσης, στέκονται στην γενικότερη κρίση που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο, θέλοντας να τονίσουν, ότι έτσι αυξάνονται ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες για να κάνουν το... μπαμ, οι ισχυροί άνδρες των ερυθρολεύκων με την απόκτηση κάποιου σούπερ σταρ από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Nα σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα τρελό σενάριο, καθώς οι οικονομικές αξιώσεις του Γερμανού, αν μη τι άλλο προκαλούν... ζαλάδα.

πηγή: redplanet.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια: