Κυριακή, Ιουλίου 31, 2011

Στις 30 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα το Pro evolution soccer 2012 !

Το δελτίο τύπου της Zegetron, αντιπρόσωπος της Konami έχει ως εξής:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το ελληνικό Pro Evolution 2012 θα κυκλοφορήσει για το PS3, X360 και PC στις 30 Σεπτεμβρίου του 2011, ενώ θα ακολουθήσουν το PS2 , PSP, και Wii τον Οκτώβριο του 2011. Η σειρά PES έχει θεωρηθεί από καιρό ότι προσφέρει απίστευτο ρεαλισμό και πλήρη έλεγχο, αλλά το PES 2012 θα αναζωογονήσει τη νέα σειρά με την πιο προηγμένη εξέλιξη από προσθήκες gameplay, εναλλακτικών δυνατοτήτων ελέγχου, και animations για την ενσωμάτωση των εξελίξεων στα ποδοσφαιρικά θέματα της πραγματικής ζωής.

Παράλληλα ο ελληνικός Σχολιασμός από τους γνωστούς σε όλους αθλητικογράφους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη θα δώσει μία ξεχωριστή ευχάριστη νότα σε όλους όσους ακούνε τη φωνή τους, παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι!


Τέλος σας ενημερώνουμε ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα διοργανώσουμε το PES LEAGUE 2012 για PlayStation . Ο κωδικός συμμετοχής για το πρωτάθλημα θα υπάρχει μόνο στο Ελληνικό Pro Evolution Soccer. Τις προσέχεις ημέρες θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το PES LEAGUE 2012!

Για το preview του παιχνιδιού εδώ: http://game20.gr/previews/pro-evolution-soccer-2012-preview-4369/




Δεν υπάρχουν σχόλια: