Τετάρτη, Απριλίου 30, 2008

Ράικαρντ: "Δεν παραιτούμαι"!



Ο Φρανκ Ράικαρντ, από την άλλη, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά ήταν εμφανώς απογοητευμένος. Ακόμη ένας στόχος χάθηκε νωρίς για την Μπαρτσελόνα, η οποία προκειμένου να βρεθεί εκ νέου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ίσως χρειαστεί να περάσει από τη διαδικασία των προκριματικών.

Οι δηλώσεις του:

"Είναι προφανές πως είμαστε λυπημένοι και απογοητευμένοι. Η ομάδα έδωσε τα πάντα, όμως δεν ήταν γραπτό να φτάσουμε στον τελικό.

Τώρα είναι πολύ εύκολο να επιτεθούμε σε κάποιον, όμως νομίζω ότι με τον τρόπο που έπαιξε αυτή τη ομάδα, θα πρέπει να έχει βοήθεια και σεβασμό.

Τώρα θα πρέπει απλά να τελειώσουμε τη σεζόν με ένα καλό σερί", τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των Καταλανών, ο οποίος απέφυγε να κάνει πρόβλεψη για το αν θα παραμείνει στο "Καμπ Νόου" και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ξεκαθαρίζοντας ότι οι αποφάσεις θα παρθούν το καλοκαίρι.

"Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε για το θέμα της συνέχισης της συνεργασίας μου με τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα έχει κατάλληλα άτομα που θα πάρουν τις αποφάσεις.

Τώρα είναι μία δύσκολη στιγμή και θα πρέπει να συνεχίσουμε. Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια και το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να πω ότι "δεν θέλω να μείνω άλλο εδώ".

Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να συζητηθούν στο τέλος της σεζόν".

Τέλος, ο Ολλανδός τεχνικός αποκάλυψε ότι γνώριζω πως θα ήταν δύσκολο για την ομάδα του να διατηρηθεί στην κορυφή, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας και του Τσάμπιονς Λιγκ το 2006.

"Είναι δύσκολο να μείνεις στην κορυφή. Αυτή η ομάδα τα κατάφερε, αλλά δεν είναι εύκολο. Πάντα έχω την ελπίδα να κατακτήσω κάτι, όπως και οι παίκτες. Πάλεψαν σκληρά.

Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, ήταν όμως μία δύσκολη σεζόν με τραυματισμούς και άλλα πράγματα",
κατέληξε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: