Τετάρτη, Απριλίου 30, 2008

TO NTEΡΠΙ ΚΡΙΝΕΙ CHAMPIONS LEAGUE


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ: Το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι στο γήπεδο της Λεωφόρου, προβάλει καθοριστικό καθώς οι δύο αντίπαλοι μονομαχούν με θέα την επόμενη θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περίοδου.

Το «τριφύλλι» δεν έχει άλλα περιθώρια μετά την ισοπαλία με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και μόνο η νίκη θα τον διατηρήσει ζωντανό στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και της πιθανότητας συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από την οποία απουσιάζει ήδη για καιρό.

Με νίκη λοιπόν η συνέχεια θα είναι διαφορετική καθώς σε άλλη περίπτωση η συνέχεια ουσιαστικά θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται αντίθετα σε πιο πλεονεκτική θέση καθώς έχουν διαφορά τριών βαθμών από τον αντίπαλο τους με αποτέλεσμα πλέον να πηγαίνουν στη Λεωφόρο έχοντας και την επιλογή της ισοπαλίας με την οποία θα διατηρήσουν το αβαντάζ έναντι του αντιπάλου τους.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ζοζέ Πεσέιρο δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Στην αντίπερα όχθη ο Νίκος Κωστένογλου δεν υπολογίζει τους Μαντούκα και Γεωργέα ενώ επανέρχεται ο Παπασταθόπουλος που εξέτισε την ποινή του.

Στο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 2-1(6΄Σαλπιγγίδης, 34΄Μάντζιος-42΄Λυμπερόπουλος).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Καλόπουλος του συνδέσμου Θεσσαλονίκης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Βασιλειάδη του ίδιου συνδέσμου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΚ 11

2.Παναθηναϊκός 8

3.Άρης 3

4.Πανιώνιος 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: