Τετάρτη, Απριλίου 30, 2008

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ


Η απόφαση του Ριβάλντο να αποχωρήσει από την Ελλάδα γενικότερα και από το ελληνικό ποδόσφαιρο ειδικότερα, φαίνεται ότι δεν ήταν μόνο λόγια. Χθες ο Βραζιλιάνος φαίνεται ότι προχώρησε και σε πράξεις, καθώς μεγάλος αριθμός αποσκευών του ίδιου και της οικογένειας του, «αναχώρησαν» αεροπορικώς για την χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι δεν πρόκειται τα λόγια του Ριβάλντο να ειπώθηκαν για το «θεαθήναι». Ο Βραζιλιάνος το είχε πει και στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο για τα πλέι οφ: «Είμαι πολύ ευγνώμων που παίζω στην ΑΕΚ. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο τις επόμενες μέρες. Όμως έχουν συμβεί πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό και είναι πολύ δύσκολο να παραμείνω».

Ο Ριβάλντο έστειλε συνολικά 29 αποσκευές προς την πατρίδα του και σε καμία περίπτωση αυτές δεν συνδέονται με φιλανθρωπικά ιδρύματα παρά για τελείως προσωπικά του είδη. Από το περιβάλλον του Βραζιλιάνου απορρέει το ίδιο συμπέρασμα: «Η απόφαση του Ρίμπο πολύ δύσκολα θα αλλάξει. Δεν θέλει να συνεχίσει να παίζει εδώ».

Το μόνο που απομένει είναι αν και ο Ριβάλντο μια από τις επόμενες μέρες θα επιβιβασθεί σε ένα αεροπλάνο με προορισμό την Βραζιλία και με εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

Ωστόσο από την διοίκηση και τον Ντέμη Νικολαΐδη έχει τονιστεί πως «εμείς τον αγαπάμε και τον θέλουμε πολύ στην ομάδα. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, πολύ αγαπητός στον κόσμο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μείνει». Θα φανεί τελικά αν η επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ θα μεταπείσει των Ριβάλντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: