Τετάρτη, Απριλίου 30, 2008

Η νέα Jaguar XF


Μια νέα εποχή ξεκίνησε για τη Jaguar στις 26 Νοεμβρίου 2007, που η πρώτη Jaguar XF βγήκε από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο του Castle Bromwich. Oι παραγγελίες της έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πιστοί φίλοι της πρέπει να αναμείνουν λίγους μήνες.

Η Jaguar έχει επενδύσει σημαντικά στη νέα μονάδα στο εργοστάσιο του Castle Bromwich, όπου κατασκευάζεται η νέα XF με υψηλά standards σαν αυτά της S-TYPE.Η XF έρχεται με δυο βενζινοκινητήρες των 3.0lt και 4.2lt, και μια diesel έκδοση των 2.7lt. Η παράδοση των πρώτων παραγγελιών της XF αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο.

H Jaguar XF θα εξάγεται από το εργοστάσιο του Castle Bromwich σε 66 χώρες παγκοσμίως, ενώ η άφιξη του αυτοκινήτου στην ελληνική αγορά έχει προγραμματιστεί για το Μάρτιο του 2008.Τις τιμές πώλησης της νέας Jaguar XF, ανακοίνωσε η Jaguar Hellas, η επίσημη αντιπροσωπεία της Jaguar στη χώρα μας. Η νέα XF, την οποία είδαμε τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, έρχεται να αντικαταστήσει τη γνωστή - αλλά γερασμένη - S-Type, με τιμές που ξεκινούν από τα 65.300€.

Δεν υπάρχουν σχόλια: