Τετάρτη, Απριλίου 30, 2008

Θρίαμβος του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ


Ο Παναθηναϊκός κέρασε την ανύπαρκτη ΑΕΚ με τέσσερα γκόλ από το πρώτο ημίχρονο και θριάμβευσε με 4-1 φτάνοντάς τη στη βαθμολογία των πλέι οφ. Δύο γκολ από τον Ίβανσιτς, ένα από Παπαδόπουλο και Μάτος, ενώ για την ΑΕΚ σκόραρε ο Ρίβάλντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ενα αποθεωτικό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού να αποδείξουν ότι ήθελαν πολύ το ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Το 4-0 ήρθε πιο εύκολα και απ' όσο θα πίστευε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του "τριφυλλιού" που είδε την ομάδα του να αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο για 45 λεπτά.

Παπαδόπουλος, Μάτος και Ιβανσιτς (2) οι σκόρερ των "πράσινων" που αποθεώθηκαν με την λήξη του πρώτου μέρους αλλά και της λήξης του ματς που βρήκε τον Παναθηναϊκό να νικάει στο πρώτο ντέρμπι των πλέι οφ με την "Ενωση" και να την φτάνει στους 11 βαθμούς στην πρώτη θέση.

Στον διασυρμό της ομάδας του Κωστένογλου μόνο ο Ριβάλντο φώναξε παρών ο οποίος έγινε ο πρώτος αντίπαλος παίκτης που σκόραρε στην Λεωφόρο και χειροκροτήθηκε (πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ).
Διαιτητής: Καλόπουλος Δ. (Θεσ/κης)
Βοηθοί διαιτητή: Παπαδόπουλος Δ. (Θεσ/κης), Βασιλειάδης Λ. (Θεσ/κης)
Κίτρινες: Σαριέγκι, Τζιόλης / Καφές, Μάχο, Ενσαλίβα, Παπασταθόπουλος, Καλόν
Κόκκινη: -
Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Νίλσον, Σαριέγκι, Μόρις, Τζιόλης, Μάτος (76' Σιμάο), Ιβανσιτς, Καραγκούνης (68' Νίνης), Σαλπιγγίδης (86' Μανούτσο), Παπαδόπουλος.

ΑEK (Νίκος Κωστένογλου):
Μάχο, Πλιάτσικας, Μπούρμπος, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Καφές (62' Ζούλιο Σέζαρ), Τόζερ (33' Ενσαλίβα), Ριβάλντο, Εντίνιο, Λυμπερόπουλος (46' Καλόν), Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: