Δευτέρα, Μαΐου 12, 2008

Επιστροφή Μουρίνιο στους πάγκους!


Ο πρώην προπονητής της Πόρτο και της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους από τη νέα χρονιά. Μίλαν ή Ίντερ οι πιθανότεροι προορισμοί!
Ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004 με την Πόρτο, είναι ένας από τους πολυσυζητημένους προπονητές τον τελευταίο καιρό, καθώς πολλές είναι οι μεγάλες ομάδες με τους... άδειους πάγκους, που θα ήθελαν τον Πορτογάλο "τιμονιέρη".

Πρώτη σε αυτή τη λίστα μπήκε, η Μπαρτσελόνα, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να διαδέχεται τελικώς τον Φρανκ Ράικαρντ και τις φήμες να θέλουν τον Μουρίνιο να έχει ρίξει... πόρτα στους Καταλανούς. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, από κάποια από τις δύο πλευρές όμως και έτσι να είναι, υπάρχουν κι αλλού "πορτοκαλιές".

Πιθανοί προορισμοί, για τον Πορτογάλο υπάρχουν και δεν είναι λίγοι. Ένας εκ των οποίων και το Μάντσεστερ, όχι βέβαια, για να πάρει τη θέση του... ριζωμένου σερ Άλεξ στην Γιουνάιτεντ, αλλά για την συμπολίτισσα Σίτι.

Βέβαια, ο ίδιος ο Μουρίνιο έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο πως θα ήθελε να αναλάβει ομάδα είτε της Ισπανίας (δεν αναμένεται να βρεθεί άδειος πάγκος στα... κυβικά του) είτε στην Ιταλία, όπου τόσο η Μίλαν όσο και η Ίντερ αναμένεται να αλλάξουν προπονητή το καλοκαίρι και το όνομα του Πορτογάλου, φαντάζει ένα από τα πιο πιθανά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: