Δευτέρα, Μαΐου 12, 2008

Προβληματικό το SP3 των Windows XP

Το σχετικά αδιάφορο [από την άποψη ότι δεν προσθέτει κανένα απολύτως νέο χαρακτηριστικό] SP3 των Windows XP, φαίνεται πως προκάλεσε προβλήματα σε εκατοντάδες χρήστες – αμέσως μετά την διάθεσή του υπό την μορφή αυτόματης αναβάθμισης. Ειδικότερα, εξαγριωμένοι χρήστες έχουν γεμίσει τα επίσημα message boards με διάφορες αναφορές προβλημάτων, από αυτόματα restart του υπολογιστή μέχρι εμφανίσεις μπλε οθονών [BSOD] αμέσως μετά την εφαρμογή του Service Pack.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του χρήστη Doug W: "Και στις τρεις προσπάθειες να εγκαταστήσω το XP SP3 σε τρία διαφορετικά συστήματα, ο μόνος τρόπος για να διορθώσω τα προβλήματα που ανέκυψαν ήταν να χρησιμοποιήσω το System Restore". Παρόμοιες αναφορές υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα τεχνολογικά fora του πλανήτη, ενώ ο blogger Jesper Johansson ισχυρίζεται ότι τα προβλήματα εντοπίζονται μόνο σε συστήματα με επεξεργαστές AMD.

Το XP SP3 διατέθηκε μέσω του Automatic Update την Πέμπτη, 8 Μαΐου 2008. Όλοι τώρα περιμένουν πότε η Microsoft θα προβεί σε διορθωτικές κινήσεις.

πηγή:e-pcmag

1 σχόλιο:

david santos είπε...

Hello, Marios.
I loved this post and this blog.
Have a nice week.