Τετάρτη, Μαΐου 14, 2008

Τέλος ο Γκονζάλες από τον Παναθηναϊκό!


Παρελθόν αποτελεί για τον Παναθηναϊκό ο Εζεκίελ Γκονζάλες όπως ανακοίνωσε επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης, η "πράσινη" ΠΑΕ.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Εζεκίελ Γκονζάλες. Η σχετική απόφαση του Δ.Σ για τη λύση του συμβολαίου του κατατέθηκε στην αρμόδια επιτροπή προς επικύρωση", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Mε μία λιτή ανακοίνωση η "πράσινη" ΠΑΕ έβαλε τέλος στο κεφάλαιο του Εζεκίελ Γκονζάλες στην ομάδα. Ο Αργεντινός μέσος μετά από 4,5 χρόνια αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό καθώς προηγήθηκε μία χρονιά όπου ο "Έκι" υπέπεσε σε σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων και "πλήρωσε" την κόντρα του με τον Ζοζέ Πεσέιρο.

Το μέλλον του 28χρονου μέσου έμοιαζε αβέβαιο στην Παιανία ενόψει της επόμενης περιόδου και ο κύβος ερρίφθη τελικά με την απόφαση για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ύστερα και από το τελευταίο περιστατικό στο παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη όταν και ο Ζοζέ Πεσέιρο, απέκλεισε τον Αργεντινό από την αποστολή μετά από την αντίδραση του όταν πληροφορήθηκε όταν δεν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα. Έκτοτε ο "Έκι" αποτελούσε ξένο σώμα για τον Παναθηναϊκό και προπονούνταν μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: