Παρασκευή, Μαΐου 23, 2008

Στα ερυθρόλευκα ο Κόβατς!


Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Πάβολ Κόβατς! Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας, που τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό των Θεσσαλονικέων, θα αποτελέσει τη "ρεζέρβα" του Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο 34χρονος (12/08/1974) τερματοφύλακας ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί την Παρασκευή (23/5) και να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Ο υψηλόσωμος (1.90) πορτιέρο δέχθηκε την προσφορά των Πειραιωτών, πρόταση που αφορά τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 250.000 ευρώ ετησίως. Ο Κόβατς αγωνιζόταν στην Καλαμαριά από το 2005, με την οποία πραγματοποίησε τρεις "γεμάτες" σεζόν στην πρώτη κατηγορία και συνολικά 82 συμμετοχές (είχε και 7 εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας).

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Μιχάλης Σηφάκης θα αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο πειραϊκός σύλλογος δεν προτίθεται να αποκτήσει τα δικαιώματα του Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Πειραιά θεώρησε υψηλή τη ρήτρα (350.000 ευρώ) αγοράς του παίκτη, με αποτέλεσμα να κινηθεί για άλλη (πιο φθηνή) λύση κάτω από τα δοκάρια.

Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να αποκτήσει έναν ακόμα τερματοφύλακα, με το όνομα του Ούρκο Πάρντο του Ηρακλή να βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά οι νταμπλούχοι να μην έχουν αποφασίσει ακόμα για το αν θα κινηθούν για την απόκτηση του Ισπανού πορτιέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: