Πέμπτη, Μαΐου 22, 2008

Φουλάρει για προπονητή το «τριφύλλι»

Φουλάρει για προπονητή το «τριφύλλι», ανακοινώθηκαν οι συμφωνίες με Νίλσον και Δημούτσο

Μετά τη διευκρινιστική δήλωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, σύμφωνα με την οποία ο Σερβοέλληνας τεχνικός θέλει να παραμείνει στον Άρη και να ολοκληρώσει το έργο του, ο Παναθηναϊκός αναγκάζεται εκ των πραγμάτων να στραφεί αλλού για να καλύψει το
κενό που υπάρχει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Όπως επισήμανε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τον πάγκο του «τριφυλλιού», αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν άλλα τρία ονόματα προπονητών με τους οποίους συζητάει η διοίκηση της ΠΑΕ. «Εγώ γνωρίζω ότι υπάρχουν άλλες τρεις περιπτώσεις που απασχολούν τον Παναθηναϊκό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδρυτής της ΠΕΚ.

Από τον Παναθηναϊκό δεν έχει διαρρεύσει κανένα όνομα, αλλά πιθανολογούνται πολλά. Δεν αποκλείεται να ακουστούν ονόματα, που την ίδια ώρα «παίζουν» και για τον πάγκο του Ολυμπιακού, όπως οι Περέν, Λάουντρουπ, Φλόρες, Τερίμ κτλ, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του Σβεν Γκόραν Έρικσον, λόγω των επαφών του Σουηδού τεχνικού με τον Πίνι Ζάχαβι. Το σίγουρο είναι ότι από τους «πράσινους» θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να «τελειώσει» άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, για να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: