Δευτέρα, Μαΐου 26, 2008

Χρήση κοκαΐνης στην Πρέμιερ Λιγκ!


Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "News of The World", ντετέκτιβς βρίσκονται πολύ κοντά στο να ξεσκεπάσουν αστέρι της Πρέμιερ Λιγκ που θεωρείται ύποπτος τόσο για διακίνηση κοκαΐνης όσο και για χρήση της ναρκωτικής ουσίας.

Ανάμεσα στους δημοφιλείς αθλητές που εμπλέκονται στο σκάνδαλο υπάρχει και ένας διακεκριμένος αθλητής του κρίκετ, σπορ εξαιρετικά διαδεδομένο στην Αγγλία.

Μάλιστα πηγή της αστυνομίας αποκάλυψε: "Γνωρίζουμε για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εντός των ποδοσφαιρικών κόλπων. Έχουμε ήδη κάποιες πληροφορίες ότι ένας ισχυρός ποδοσφαιριστής της Πρέμιερσιπ κάνει λήψη αλλά και διανομή κοκαΐνης.

Η γνώση μας για το ζήτημα προέκυψε από έρευνα που πραγματοποιούσαμε για ένα ποδοσφαιρικό ατζέντη τον οποίο υποψιαζόμασταν για διακίνηση ναρκωτικών σε σπουδαίους παίκτες και που είχε ως αποτέλεσμα να μας οδηγήσει και σε άλλους παίκτες άλλων αθλημάτων. Κάποιοι αθλητές μπορεί να έχουν υψηλό status και μεγάλο ποτοφόλι αλλά αυτούς δεν τους θέτει πάνω από το νόμο".

Μία ομάδα ανωτέρων αξιωματικών από αρκετές δυνάμεις έχουν αναλάβει την άκρως απόρρητη έρευνα μετά από "κόλλημα" συναδέλφων τους. Πλεόν βρίσκονται μία ανάσα από το να αποκαλύψουν τους διεθνείς "γκάνγκστερς", όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, μετά από αρκετούς μήνες παρακολούθησης.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή πάντως δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί με τις αστυνομικές δυνάμεις να το κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Πάντως δεν πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο στα αγγλικά γήπεδα με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι και νυν της Φιορεντίνα, Αντριάν Μούτου, που είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κοκαΐνης και είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό 8 μηνών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μαστουρωμένοι έπαιζαν !